Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от помощ в Смолян (за сервиз)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужда от помощ в Смолян (за сервиз)

Колеги, попаднах в Смолян за няколко дни и във вторник трябва да си ходя. За съжаление, между другото ми изтропаха лагерите на алтернатора. Не искам да рискувам да се прибирам така (400 км.). Колата е Сузуки Витара '92 год. Моля за препоръка на сервиз, в който са наясно какво вършат. Ще имам възможност да погледна темата утре около обяд, след това вече ще ми се наложи да действам. Ако някой може да помогне с телефони, адреси или насоки, моля да съдейства. Благодаря!
    088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

От: Нужда от помощ в Смолян (за сервиз)

1. Иди в сервиза зад ТИИЦа (изчислителен център) , зад заведението "Родопчанка. Там са добри. Това е в Смолян близо до планетариума, до голямата църква на новия център (той вече е стар, но така си му викат).
    Това ако е за колата и алтернатора не е свален.
    2. Иначе сервизите в Смолян са в Райково - квартал на Смолян. До КАТ. Всички ги знаят.
    3. Ако искаш сервиз на бивш състезател - Синанев - той се намира до високия хотел Соколица на входа на Смолян. Срещу бензиностанцията ОМВ се слиза по една пресечка.
    Питай - ще те насочат веднага.
    4. Ако е свален - може да го занесеш където ремонтират битови уреди (мебелния комбинат) в двора - питай. Там постоянно сменят лагери,четки на всякакви електромотори. Вероятно ще те оправят бързо.
    Там може да попиташ за Фидан Чоков, Шехов или Събин Палов. Те всички са техници там.
    Успех !
    Ако издържиш до Пловдив (100 км)- тук ще те заведа направо при майстор.
    Успех !

Коментар

Много изчерпателен отговор, колега! Ще проверя първо сервиза зад Родопчанка, т.к. ми е най-удобен.
      Благодаря за полезната информация! Поздрави!

Коментар

Свършихме работа, точно в сервиза зад ресторант "Родопчанка". Момчетата бяха много бързи и учтиви. Оказа се, че проблемът е бил разхлабен болт (май в следствие на предишен неграмотен ремонт) на диодо-изправителния блок, който е застъргал в перката за охлаждане на алтернатора. Много лошо можеше да се получи ако беше изпаднал съвсем. Хората решиха проблема много адекватно на съвсем нормалната, според мен, цена 50 лв. Всичко вече е ОК!
        П.С. Ресторантът също си го бива, готвят добре, а е и доста интересно е декориран.

Коментар

Приятно е когато гости на града останат доволни .
          Радвам се, че се е разминало с по-малък ремонт.
          За цената .............малко е повишена, но в малкия град е така - мислят, че труда им е по-скъп от големия град.
          Поне в Смолян е така. Както и да е - добра развръзка.
          Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X