Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да боядисате колата бързо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да боядисате колата бързо

Таран, би ли споделил какво заварявате с телподаващото? Пирони или?

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
      Таран, би ли споделил какво заварявате с телподаващото? Пирони или?
      Да,най обикновенни пирони.Подбирам ги така,че да влизат в захвата на обратния чук-съставно от полуоска от ЗАЗ и доста дебелостенна тръба.Засега работи безотказно.
      Внам,че фабричните не прогарят така ламарината и други екстри,но понеже,ми се е палила кола преди време(макар и да не стана нищо сериозно),не си позволявам да работя при неразтапициран детайл.
      Въпросния инцидент стана понеже някой умник беше тъпкал парцали за да не му тече от цепка на вертикалния пояс.Макар и да бях свалил фабричните тапицерй,парцалите останаха и замалко да си купя кола която не ми трябва.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Устройството е много хитро,пича ''маже'' малко грубо кита,а тая дръжка на четворката е толкова лесна, а и има гумички под нея
        и как я пръсна тая врата ....а си личи че двойнозалепващата лепенка на лайстната не е изчистена напълно
        и винаги са ми били интересни тия американци техните пистолети са с различни казанчета ,в европа използваме само пластмасови заради водоразтворимата база

Коментар

Първоначално публикуван от cls6666 Преглед на мнение
          заради водоразтворимата база
          Няма такова нещо. Има достатъчно пластмаси, дето не ги е страх от болшинството разтворители. Те и повечето разтворители вече ги продават в пластмасови бутилки.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Няма такова нещо. Има достатъчно пластмаси, дето не ги е страх от болшинството разтворители. Те и повечето разтворители вече ги продават в пластмасови бутилки.
            Не го разбра колегата ,по-скро искаше да каже,че тук не ползвоме метални казанчета,заради водоразтворимата база,което също не е съвсем вярно,щото на алуминия не му дреме от ръждата.Предполагам,че както по-често се случва производетеля е избрал по-евтиния вариянт-пластмасата.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Мисълта ми е че при ''алуминия'' може да се получи окис и да промени нещо в боята-сместа,те затова при концентратите за водна база кутиите са или пластмасови или метални лакирани отвътре.
              Това са някакви изисквания към производителите ,та затова и пръскаме с пластмасови казанчета такива са изискванията,ама американците дали им пука

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                ...Предполагам,че както по-често се случва производетеля е избрал по-евтиния вариянт-пластмасата.
                С дружни сили стигнахме до истината.

Е, има и друго - някои пластмаси се чистят по-лесно. Някои се чистят дори като са изсъхнали - просто по тях нищо не хваща. Вие ще кажете има ли някаква сериозна разлика в миенето на пластмасово и алуминиево казанче.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

алуминиевото се чисти по-лесно..... на ден по няколко пъти чистя пластмасови казанчета особенно лака залепва по здраво,а и друго предимство имат материала се вижда колко е ,има ли, няма ли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X