От: Спрей против камери
А бе то освен Жилета и бялата боя помага (като замажеш малко някоя чертичка от номерчето) ама...
Пък като знам, че повечето колеги тук са сравнително разумни на пътя и луди глави извън него, не виждам смислата от подобни машинки за пари от празни шофьорски глави. Спомням си швабите как пират като ученички на СТОП, ако и да няма друга кола на пътя- като се научим на това -тогава спрейовете.
А бе то освен Жилета и бялата боя помага (като замажеш малко някоя чертичка от номерчето) ама...
Пък като знам, че повечето колеги тук са сравнително разумни на пътя и луди глави извън него, не виждам смислата от подобни машинки за пари от празни шофьорски глави. Спомням си швабите как пират като ученички на СТОП, ако и да няма друга кола на пътя- като се научим на това -тогава спрейовете.
!/. Двулентов път в двете посоки с манинела по средата, колата с камерата е спряна на платното до култово ограничение от 40 км/ч на 50-60 м от светофар, където трябва да се пристроиш. Съответно, ако се движите на два реда /за което е предвиден пътя/, въпросната необозначена полицейска кола е спряна неправилно /има си и знак/ и пречи на движението. Съответно шофьорът от ляво /аз/ виждам, че колегата в дясно или трябва да спре или да натресе въпросната кола, защото се движим успоредно. Давам газ за да не го блокирам и... щрак с 56 км/ч /4 снимки - клипче
/. За нощните снимки - виждал съм ги. Щракнаха едно приятелче - ясно като сълза! Нищо не се видя да бляска.
, но много се престарава. Писука толкова изнервящо на всяко уширение на пътя, че след второто жената почва да мрънка и я изключвам.
Коментар