Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Престъргване на дискове.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Престъргване на дискове.

Знаете ли къде шлайфат спирачни дискове без да се свалят от главината? Имало машини които въртели диска и го стържели на място .

Re: Престъргване на дискове.

На ъгъла на "Константин Величков" и "Стамболийски"!
    (Като караш към "Сливница" отдясно).Запиши си час предварително!Става перфектно, стига дисковете ти да са само криви и да има какво да се сваля като материал.
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Мерси много ще отида при първа възможност.

Коментар

В сервиза на ф-ма.Ратоал на орладовци шлаифат дискове на джипове предимнол.
        Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

И поле внимаваи да не ти испадат наклатките , просто ги сменяваи навреме , предполагам че ще те посаветват на място

Просто ако ти кажат че тези дискове не стават , не настояваи
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Проверих , само със предварително записани часове става.Видях как махат ръбове на диск, цената е 20 лв на диск, ще видя дали ще ми изправят кривите дискове.

Коментар

Ако имаш в предвид на Константин Величков-ще ги оправят,ако имаш "матриЯл",сиреч,ако си в допуските.Хубаво е да си ги знаеш...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Тези на "Константин Величков" не зная как престъргват дискове, но веднъж ми правиха накладки за мотора, защото нямах оригинални и в крайна сметка дискът силно се нагряваше и миришеше на феродо, но моторът не спираше.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Престъргах ги всичко е точно само голямо чакане.Докато настроят машинката общо 2 часа излезе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X