Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вижте това...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Вижте това...

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
    ОО да на Г наистина има от индйците - ТАТА!
    Товарихме такива от Бомбай за Шри-Ланка - Точно за три дена им изтекоща всичките мазгочи дето имаха в тях!
    Страшна направия!
    Цъъ,не е Тата копието,Темпо Гурка,мисля се казваше.Това разбирасе не значи,че е по-добро.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Точно на ТАТА е! Даже и ги карах! Малко по-малки са по размер от Г

Коментар

Точно на ТАТА е! Даже и ги карах! Малко по-малки са по размер от Г
        Не е ТАТА.Както казаха ТЕМПО е.Даже правиха тука разни показни из Бистрица,няма да изказвам мнение...
        Поразтърси се из форума,има доста писано.
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Абе хора не се джафкайте! Погледнете линка, който дадох (за него говори и Сотир)
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

На ТАТА май само двигателя е от Mерцедес.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              Това е копието на Vauxhall Frontera - Landwind
              Това му е краш-теста:
              http://autoweek.ru/gallery/video/crash-tests/18793/
              Видяхте ли краш теста? Кормилото размаза шофьора направо...
              Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

добре че е манекен, а не човек, защото щеше да е до там...
                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                Mercedes w212 E350 4matic
                Ducati Monster 600
                O888795575

Коментар

Купил си комшия комплект бургийки мейд ин чайна , ако и колите им са тъй .................
                  Прикачени файлове
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

всички приказвате за китайците ,а знаете ли как са почнали японците преди близо 100 години ,че и повече крадат и копират/справка "Последния самурай"/,сега правят невероятни неща, нали ?След 10 години ще видите за какво става въпрос.Ако руския ресурс се съчетае с китайската производителност,много държави и в частност фирми ще реват.Не мога да разбера защо приказвате да измислят нещо.Аз лично не бих откривал ,колелото,волсипеда,топлата вода и бойлера.Като не ми го дават редовно ще си го взема.Всичко е политика и пари.Така,че нали знаете,световната революция ще започне ,когато китайците разберат ,че цял живот са яли гарнитурата за основно.
                    Не се заяждам,просто всеки краде когато има възможност и то всичко.Такава е световната история.
                    Поздрави ,Наско.
                    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Краштеста на "земния вятър" е ясен, постоянно ни се натрапва на вниманието, но... нека видим и теста на "донора"! Примерите като този с бургията са безкрайни. Давайки и гледайки такива примери, обаче не пропускайте да отчетете, че Китай е огромен комплекс, там се реализират от свръхвисоки космически технологии до елементарни дрънкулки, вкл. продукцията им има и брак. Та в този момент се замислете за ролята на родните търговци!!! Какво внасят те и с каква цел?! В сферата на шегите, но понякога имам чувството, че някои от тях внасят тук именно брак, като за това получават заплащане още там - за унищожаването на въпросния брак, а тук повторно извличат печалба при продажбата му. Не знам какво друго може да се очаква, след като сме купили бургии, или каквото и да било за "два лева килото".
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Абсолютно вярно. Дори Японците пред които толкова се прекланяте само преди трийсетина години са били на същия хал. За справка - любимия на много от вас Артър Хейли и "Колела". Не съм сигурен в цитата, но звучеше приблизително така: "А японската кола беше най-зле. всичко беше направено зле и некачествено, понякога се учудваше че не намира топче тел за връзване вътре"....
                        Ще минат няколко години и ще казваме - "Направено здраво и добре като в Китай"
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Купил си комшия комплект бургийки мейд ин чайна , ако и колите им са тъй .................
                          Искам само да отбележа само едно! Направете разлика от КИТАЙСКА стока направена за Източна Европа и за САЩ - Разликата е огромна! Много пъти съм бил в USA и съм купувал стоки правени в China и съм много доволен от качеството - така че скоро ще дойде ерата на жълтите
                          Колкото до Г няма да споря! Казах Ви че подобието на ТАТА е умален вариант и с техен дизелов двигател!

Коментар

Искам само да отбележа само едно! Направете разлика от КИТАЙСКА стока направена за Източна Европа и за САЩ - Разликата е огромна! Много пъти съм бил в USA и съм купувал стоки правени в China и съм много доволен от качеството - така че скоро ще дойде ерата на жълтите
                            Колкото до Г няма да споря! Казах Ви че подобието на ТАТА е умален вариант и с техен дизелов двигател!
                            Китайците произвеждат, за да продават, надали имат приоритети по региони. Тук разликата е м/у САЩските търговци и нашенските. Ако трябва да съм пунктоален /а и честен/ - разлика има и м/у САЩския потребител и нашенския.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Абсолютно вярно. Дори Японците пред които толкова се прекланяте само преди трийсетина години са били на същия хал. За справка - любимия на много от вас Артър Хейли и "Колела". Не съм сигурен в цитата, но звучеше приблизително така: "А японската кола беше най-зле. всичко беше направено зле и некачествено, понякога се учудваше че не намира топче тел за връзване вътре"....
                              Ще минат няколко години и ще казваме - "Направено здраво и добре като в Китай"
                              Не е "единствено и достатъчно" условие да минат години, по времето когато БДС беше закон,примерно: китайски инструмент, и отново примерно: "Diamond", беше ценност. Това на фона на "Арда"-Кърджали и всякакви чешки и руски производства, също ПАК-Русе. За по-младите: "ПАК" - Промишлено-аграрен комплекс, като прогресивно развитие на "АПК" - Аграрно-промишлен комплекс".
                              Последно редактирано от davc; 24-04-07, 00:04.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                Не е "единствено и достатъчно" условие да минат години, по времето когато БДС беше закон,примерно: китайски инструмент, и отново примерно: "Diamond", беше ценност.
                                Така е. Навремето имах клещи и отвертки Даймънд - бяха наистина ценни и много здрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X