Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрав

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поздрав

Здравейте. Поздрави на всички участници в "offroad-bulgaria". Казвам се Ивелин Стоянов от гр. Горна Оряховица, на 37г.
    От няколко месеца следя различни теми от форума и останах очарован от познанията и толерантността на участниците. Реших и аз да се регистрирам и за моя голяма изненада, ден преди да го сторя се запознах по една случайност с "Nightcrawler" на една бензиностанция в гр. Габрово. Искам пред всички да му благодаря за вниманието, което ми отдели и за това, че предложи услугите на форума при възникване на проблеми .
    Имам желание и аз да се сдобия с автомобил 4х4. Какъвто и автомобил да купя, ще се използва предимно по асфалтови пътища, но някои от клиентите ми имат имоти в балкански селца, през не добре уредени пътища, така че трябва и до там да мога да ходя. Насочил съм се към Land Rover - Range Rover. В "mobile.bg" видях един за 27900лв. Ако някой от вас го е виждал на живо, моля да каже какво е мнението му за този автомобил. Хареса ми, защото е с много екстри, а и годината е добра.
    Не е задължително това да са марката и модела но при по-дълъг път ми се иска да наблегна на удобствата.
    Благода ря Ви предварително. ще се радвам на всички мнения по въпроса. Тел. за контакт 0878726266; 0898726266; 0889623098.

П.С. утре 18.04.2007г./сряда/ ще пътувам по работа до София и ако мога ще разгледам посочения екземпляр. Знае ли някой за преглед на LR трябва ли предварително записване в Мото Пфое или Дару Кар?
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

Re: Поздрав

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение

П.С. утре 18.04.2007г./сряда/ ще пътувам по работа до София и ако мога ще разгледам посочения екземпляр. Знае ли някой за преглед на LR трябва ли предварително записване в Мото Пфое или Дару Кар?
    Препоръчително е, но за оглед няма проблем, колкото до ремотнт- там е почти задължително. Единствено не се изисква за разни чужденци, които трябва да напуснат страната в определен срок и имат възникнала повреда по време на придвижването си.
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Благодаря за информацията. Току що се прибирам от София и освен задълженията, които имах успях да се видя само с "quadra". Единственото, което разбрах, е че изборът на такъв автомобил (4х4 като цяло) не е толкова лесен. Но по-важното е "да има бензин в кръвта и кал в очите".
      УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
      0889623098

Коментар

Браво! Радвам се , че още един горнооряховчанин стана участник в този форум.
        Добре дошъл и ако с нещо мога да ти бъда от полза , свиркай!

Коментар

Тъй като нямам достъп до публичния профил и още не мога да пускам лични съобщения това е адресирано по-скоро към Тихомир Севов: Не съм голям физиономист, но ми се струва, че и ти си от Г.О. Ако съм прав и ако желаеш може да си уредим среща. Телефоните съм ги написал по-горе, а ето и ел.поща: ivotosod@abv.bg. Меду другото, как да си кача снимка? Не ми остава много време да прегледам всички опции на форума.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          0889623098

Коментар

Писах ти на имейла.

Коментар

Моля модераторът да приключи тази тема.
              УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
              0889623098

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X