Като смених реле регулатора и диодната плочка понеже бяха се прецакали в джипа се появи друга дискотечна светлина. Светлината на лампите на таблото и на фаровете взе да намаля и да се увеличава при работа на двигателя. Двигателя съответно на празен ход се чува леко как си променя звука и после си го оправя. Та светлината играе по промяната на двигателя. Обортомера си държи оборотите. Върнах джипа при майсторите които го правеха, а те ми казаха че може да е от релето или някъде да нямало хубава маса. Да ви кажа, че замериха акумулатора и той показваше - 14 и нещо/15 и нещо - редуваше ги. Ходих и на друг сервиз на консултация където ми казаха, че досега трябва да ми си е скапал акумулатора но той е в ред засега. Някой имал ли го е същия проблем и как го е оправил. Притеснявам се от майсторите да не би да го разхвърлят и да направят друг проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
някой имал ли е такъв проблем
Свий
X
-
От: някой имал ли е такъв проблем
То, че не е това, не е, ама щом са го оправили-добре.Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнениеВече съм доволен. Обравиха го ама ми скъсаха нервите. Излезе скъсана намотка на статора на динамото и била близо до корпуса и затова вдига до 15 и нещо акумулатора
Коментар
-
От: някой имал ли е такъв проблем
Тя ако е скъсана няма да има ток. Ако дава на маса също.Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнениетака обясниха. динамото го тествали на стенд
Търси други майстори другия път.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар