Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коко11... връзка с тоя човек моля.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коко11... връзка с тоя човек моля.

Здравейте,
    Надявам се да пускам на правилно място темата.
    Бих искал да помоля ако има познати или хора който живеят в близост до коко11 - http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=675 и да помоля ако случайно го видят да му предадат да ми звънне или поне едно ЛС да драсне.
    Историята е, че имам кола за обръщане на волана при него от 1 година и от няколко месеца не ми вдига телефона. Бил в чужбина, щял да се прибере преди празниците... и подобни, но влиза във форума и предполагам не е много сложно да драсне едно ЛС и да ми обясни кво е положението.
    Искам да се свържа с него защото не искам да бия път до Априлци да си взема колата с репатрак но се опасявам, че няма да има никой а и не знам къде живее точно.
    Избягвах момента да пускам тема, но вече ми идва в повече цялата тая глупост.
    Ако съм объркал раздела се извинявам на мод екипа.

От: Коко11... връзка с тоя човек моля.

Аз живей близо и утре ако го видя ще му предам но не обещавам.Все пак ще пиша утре вечер в темата.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Той май модератор беше. Което значи, че доста хора от екипа тук трябва да имат връзка.

Коментар

Модератор е да. И аз се надявам доста хора да имат връзка с него

Коментар

До колкото знам , доста хора нямат с него връзка !

п.с и в тази тема го търсиха ама никакъв резултат : http://www.offroad-bulgaria.com/show...=102702&page=1

Дано всичко да е наред с него , може компа му е с Хоум страница форума и затова някой като седне да влиза във форума !
          Последно редактирано от Людмил Кюковски; 05-01-11, 23:54.
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от amw Преглед на мнение
            ... Надявам се да пускам на правилно място темата...
            Мястото със сигурност не е правилно, защото този раздел на форума е за технически въпроси.
            Последната информация, която аз имам за Коко (с дата 24 декември) е, че е в чужбина и смята да се прибере след новогодишните празници.

... идвам си след нова година в България .Написаното пращам по смс до България и ще бъде написано от моя профил от приятел. ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X