Първо се изгуби първа степен,а сега другите работят когато си искат.Малък ли е проблемът и на електричар ли да ходя
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с вентилатора на парното
Свий
X
-
От: Проблем с вентилатора на парното
Аз залагам на "резисторния блок" - така го пиша , че не му знам официалното заглавие. Най често се намира на самия вентилатор и до него достигат 5-6 жици с букса. Обикновенно първо изгаря резистора за 1ва скорост щото е най-натоварен. После тръгват и останалите един по един. На старите японки най-често е сравнително обикновен реотан който прегаря с годините. Ефтината и времеемка процедура по оправянето е - намираш парче реотанна тел от нещо с приблизително същия диаметър гледаш да уцелиш дължината или иначе речено омовете на оригинала , заменяш го и караш още някоя годинка. Това всичкото ако не участва някоя гадна електроника и всичко си е само жици.
Естествено най-нормалното в случая е да си купиш цял нов блок.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
От: Проблем с вентилатора на парното
Казва се реостат намира се в вентилатора както казва колегата по-горе и има 2-6 жички на буксичката , а самият реостат може да е тип радятор или облечен в ламаринка , както казва колегата по-горе под ламаринката е този реотан. Аз имах същият проблем с реостата на мицубишката - работеше само най-високата степен,понеже е свързана директно,а другите ту работеха ту неработеха смених го и всичко е ОК. При мен проблема стана в реката
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар