Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с улични животни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с улични животни

Не разбрах каква марка и модел ти е колата, но някои имат фабрични капаци, които затварят отдолу коша. Остават отвори колкото да мине мишка, но ти вече нали си имаш котки...
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

В София ако си от там мисля ,че има не един приют за бездомни кучета и котки,просто се свържи с тях и се надявай на някакъв резултат.

Коментар

По добре остави така нещата да властват котките,така си защитен от гадните гризачи които нанасят сериозни щети по кабелите също.
        ПАВКО
        0888802068

Коментар

Провери за течове на антифриз.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от jelio_kz Преглед на мнение
            В София ако си от там мисля ,че има не един приют за бездомни кучета и котки,просто се свържи с тях и се надявай на някакъв резултат.
            тт
            Колега има такива приюти ,но май не си запознат каква е действителността всъщност,или не си имал работа с тях.
            ПАВКО
            0888802068

Коментар

Каква е действителността ?
              До колкото знам животните биват кастрирани и според обстоятелствата осиновени или върнати,но мисля ,че правят компромиси.
              Също така цялата тази процедура трябва да бъде напълно безплатна,понеже животните са бездомни до колкото разбрах.
              Също така има и вариант да се свърже с някои организации за защита на животните които не са Български но работят съвместно с нашата страна.

Коментар

Колега,имал съм случай със котка която бяха захапали ремъците на едно БМВ.Колата я докараха на репатрак а котката беше на парчета.....Ултразвуковите устройства не помагат.Имам такова на джипа,мишка засега не се е качвала ,но улично куче се навира и седи с часове от долу без да му пука........
                Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Има едни пулверизатори против котки. Идеята е да им мирише неприятно (все пак имат изключително изостремо обоняние). Цената е около 10-15 лева и има ефект около 2-3 седмици, после пак пръскаш. Подобен спрей ползвам върху моите платнени щори и котката не ги доближава после. А аз пръскам на закрито много малко и мирише после 1 ден на нещо като белина..., после не се усеща от човек.

Коментар

Има мнения за този спрей, че гонил котките обаче привличал гризачите. След като автора не е в състояние да реши веднъж завинаги проблема си, нещата които се сещам са черен пипер край колата или да поръси гумите колкото да дразни кучетата и котките.

Коментар

За честотните гонители на кучета и котки само да ви споделя
                      Има една джаджа наречена кучогон(в енергото)
                      та пробвах аз такова на много кучета и в един момент установих че на повечето действа и се обръщат и бегат, НО!!! някой направо озверяват и подгонват каквото има наблизо.
                      Та да не се получи подобен ефект и кучето да сръфа каквото има по колата (просто предположения).

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Провери за течове на антифриз.
                        Ако няма им остави хлебец с антифриз. После не припарват наоколо.

Скоро имах проблем от сходен род, доста е неприятно. Гараж, заради нехайството на някои хора няма да си взема под наем.
                        Милослав 0885 31 21 86 BGA+

Коментар

Първоначално публикуван от Милослав Преглед на мнение
                          Ако няма им остави хлебец с антифриз. После не припарват наоколо.
                          Хлебец в антифриз. Или каналин в кюфтенца или кремвирши, наденички и т.н
                          А на защитниците бих задал въпрос, ако нещо по спирачките прецакат "миличките" животинки и утре, недай си боже, стане нещо какво ще посъветват роднините?
                          Пийте червено вино! Дава здраве.
                          А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Котка да прегризе нещо по спирачките е малък абсурд.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Твоят дом,е твоята крепост!!!
                              Купи си флоберка.
                              ТЕЛ:0886301378

Коментар

Аз имам подобен проблем с котки. Една комшийка в съседния блок храни над 30 котки, размножаващи се лавинообразно и правещи си каквото поискат. Та същите гадове скачат от покривите на гаражите върху колата ми и лягат да се топлят на предния капак. При което освен, че не мога никога да видя мечока чист за повече от един ден, го откривам и надраскан от ноктите им когато скачайки бият спирачки за да не се прекатурят от другата страна и да си напукат кухите тикви. Редовно карам целия покрит със следи от стъпунки като почнеш от тавана, през калните шосета от пързалянето им по предното стъкло до чергата от лапи по капака на двигателя.
                                И няма оправия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X