Колег,днес на прибиране от Благоевград за Добринище,точно в началото на "Баба Цвета" от към страна на Градево.Един бус,който превозва сурово мляко,по думите на водача нещо е гръмнало и буса се е самозапалил.След като спрях аз,вече имаше една кола притекла се на помощ на водача на бусчето.Реагирах веднага,спрях извадих си пожарогасителя и се притекох да помагам за съжаление,неможахме да спасим бусчето.Събраха се около 7-8пожарогасителя в различни големини.Моят беше един такъв малък и "тумбест",продължителноста на струята,която издаваше беше точно 3секунди.Пълна скъб и аз си мисля,че имам "надежден"пожарогасител.Един друг колега с пожарогасител тип флакон(много прилична на флакон против насекоми),неговата струя продължи малко повече,но без ефект.Дойде 3ти човек с доста по-голям и масивен от наште пожарогасителчета,с него почти имаше ефект в сравнение с останалите малчовци.Колеги от това,което видях днес поражогасител в малък вариант,няма да ви помогне даже да си изгасите и клечка кибрит.
П.С:отивам да си търся нещо по надеждно.
П.С:отивам да си търся нещо по надеждно.
Коментар