Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 3 tdv6 Обслужване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Discovery 3 tdv6 Обслужване

Здравеите имам е тази кола от 4 години модел 2005г. веЧе стана на 120 000 км и се замислям за обслужване на скоростна кутия и дИференциалитЕ. Беше обслужвана в мото-фое и след това сам съм си сменял консУмативите на 10 000 км знам че на 180 000 трябва да му се сменят ремъците. Единствения по-сериозен проблем, които съм имал е че преди две години и смених двата стъпкови мотора на двигателя защото ме удари гръм и изгоряха поне аз така си мисля. И имам проблем с радиото то е от малкото радио и от известно време му светат всиЧки пиксели и не може нищо да се разбере. Моля помогнете.

От: Land Rover Discovery 3 tdv6 Обслужване

Привет,
    ще се опитам да ти отговоря на въпроса ... въпреки, че не е ясно за кое точно питаш. Карал съм две Д3-ки, но от 0 докъм 60 000 и не ми се е налагало да мисля за тези неща (кутии и ремъци). Не знам дали във форума има друго Диско 3 (може и да не съм прав, но преди 3 години беше така).
    Съвета ми е да идеш до МФ все пак и да видиш какво ще предложат. Направи си справка и по нета, но търси инфо в евпопейски сайтове - така ще си наясно какво те чака. А до 180к има още време.
    За радиото ... моето на лют студ сутрин (- 10 и надолу) показваше странни неща докато стопли, но си работеше. Вероятно дисплея им е слабо място.
    Ако мога да помогна с нещо - насреща съм. Въпреки че ще е малко по спомени (но повечето хубави свързани с тоз автомобил).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X