Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки на Гармин Мап 60 ЦСХ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Настройки на Гармин Мап 60 ЦСХ

Въпросът може да е глупав, но ме дразни това синьо кръгче, което се появява около пойнтера, маркираш позицията, когато намалявам мащаба на картата.
    Има ли възможност това кръгче да се изключи?
    Предполагам, че то показва грешката в позицията, макар че не намерих никъде описание дали е така или не.

Благодаря предварително

Това кръгче е важно и не мисля, че може да се изключва.
    "...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
    http://ftp.domainbg.com/tuono

Коментар

Благодаря, Туоно.

А какво означава това кръгче? Никъде не е описано значението му?

Коментар

Това е точността, с която в момента приемника определя координатите. Тоест ти си някъде в кръгчето, не точно в триъгълника.
        "...откъде идваш ... и накъде отиваш..."
        http://ftp.domainbg.com/tuono

Коментар

Първоначално публикуван от Tuono
          Това е точността, с която в момента приемника определя координатите. Тоест ти си някъде в кръгчето, не точно в триъгълника.
          Да и аз така си мислех за кръгчето, само дето не ми стана ясно на Garmin Etrex Legend защо не се вързва с показанието за точност т.е. дава ми например точност 11метра, а кръгчето спрямо мащаба на картата е доста по-голямо - към 30-40 метра в диаметър. Сега не знам на кое от 2-те да вярвам.

Коментар

Първоначално публикуван от jivkojj
            Първоначално публикуван от Tuono
            Да и аз така си мислех за кръгчето, само дето не ми стана ясно на Garmin Etrex Legend защо не се вързва с показанието за точност т.е. дава ми например точност 11метра, а кръгчето спрямо мащаба на картата е доста по-голямо - към 30-40 метра в диаметър. Сега не знам на кое от 2-те да вярвам.
            Ами то ти дава точност 11 метра, ама това е ОКОЛО 11 метра - може и на 5 метра, и на 15 метра да си от реалното местоположение. В радиус. И като го умножиш по 2, за да получиш диаметър - ето ти решението на уравнението.
            LZ1OAL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X