Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GARMIN etrex VISTA HCx за офроуд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GARMIN etrex VISTA HCx за офроуд?

Предлагат ми втора употреба за това се интересувам.
    Последно редактирано от ivan tonin; 27-06-08, 13:44. Причина: грешка в заглавието

До: Ставали GARMIN etrex VISTA HCx за офроуд ипо принцип

Става.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Кики,знаеш ли цена за втора употреба как вървят,на мене ми искат 500 лв.

Коментар

Имам такъв. Става за всичко. Малко е неудобен за кола но пак спасява положението.

Коментар

Първоначално публикуван от hgeorgiev Преглед на мнение
          Имам такъв. Става за всичко. Малко е неудобен за кола но пак спасява положението.
          На мене ми трябва за мотор.Става ли за начинаещ,защото нямам никакав опит.

Коментар

Абе втора ръка незнам как върви но виш цените на новите .. http://www.garmin.bg/?s=5&i=71

аз бих заложил на това http://www.garmin.bg/?s=5&i=69

доколкото помня разликата със vistata беше липсата на някой аксесоари - кабел и карта - които ще намериш на цена доста по ниска от разликата в цената (но не съм убеден в твърденията си) както и алтиметър и електронен компас :>

ако мислиш да караш и да гледаш в екранчето на уреда мисля няма да стане - пробвал съм с колело доста е тегаво

успех.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

До: GARMIN etrex VISTA HCx за офроуд?

......

Коментар

Първоначално публикуван от ivan tonin Преглед на мнение
                Искат ти двойно
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Разликата между Vista и Legend е само, че Legend няма компас и барометър/висотомер ( http://www.garmin.bg/?s=4&c=7&g=17 ).
                  Дизайнът със страничните бутони е страшно удобен при държане в ръка, но го прави неудобен, ако е на стойка. За мотора 60 или 76 ще ти харесат повече.
                  Последно редактирано от antihristo; 28-06-08, 13:05.
                  Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнение
                    Дизайнът със страничните бутони е страшно удобен при държане в ръка, но го прави неудобен, ако е на стойка. За мотора 60 или 76 ще ти харесат повече.
                    А и гумената лента, която се намира отстрани по периферията на апарата и покрива бутоните има неприятното свойство да се отлепва и да не подлежи на обратно залепване с почти никое от познатите на човечеството лепила - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F2%E8%EA%F1%EE (още повече, че този, за който говориш е втора ръка, без да искам да кажа нищо лошо за предишния содственик).
                    Я разгледай 60/76-ките...

Коментар

Много лесно и бързо тази лента се лепи с "Капчица". Това май единствен кусур на Виста, да ти кажа.

Коментар

Тъй, тъй ... ще си дойдем на думата ...

Коментар

Като например? Лично на мен Виста ми върши идеална работа. Икономична е, с един комплект батерии докарвам до 30 часа работа. Малка и лека е, какво още повече да желая?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            Като например? Лично на мен Виста ми върши идеална работа. Икономична е, с един комплект батерии докарвам до 30 часа работа. Малка и лека е, какво още повече да желая?
                            Еми и аз за това говоря, де. Ще се сетят кой е най-хубавия туристически ГПС.
                            От година съм с Виста и мога да кажа, че бие по точки 60-ките. Даже няма особена разлика (или поне аз не усещам) в зависимост от това дали компасът е включен или не ...
                            Нищо лично, разбира се, всеки си съобразява какво да купи по свои си критерии...

Коментар

Има ли опция "Log track to data card", за да не ограничава записвания трак до 10000 точки. Никъде в описанията из нета не мога да открия такава информация, а пък ми е много интересно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X