Сложих си руския интерфейс на Vista HCx. В менюто за избор на език излизат 3 вида руски език. Каква е разликата? И как да го накарам да търси и пише на кирилица? Картата е Geotrade TOPO 2.60 ML.
Аз избрал 3-и вариант на руски език. А когато искаш да пишеш на кирилица виж по-внимателно това меню, къде пишеш. Под ОК вдясно има превключване на кирилица.
На мен като на руснакът ми се вижда най-добре трети вариант! И в същност никой не те кара да минаваш на руско меню. Мисля че и на английско меню е се остава кирилица. С нея бачка всяка карта на кирилица.
OFRM Geotrade v4.60 ML – това е картата, която се разпространява чрез SD карта. Тя поддържа устройства, работещи на кирилица и латиница. Търсенето на обекти става по-бавно, тъй като се търсят 2 пъти повече обекти. Някой POI точки не могат да бъдат търсени на кирилица, поради ограничения във формата на картата.
Последно редактирано от antihristo; 17-07-08, 10:38.
Причина: Дублиране
OFRM Geotrade TOPO v4.60 ML – това е карта, съдържаща топографска информация. Тя е предназначена главно за Garmin Colorado, но много успешно може да се използва и при серии 60C, 76C и Etrex. Картата поддържа кирилица и латиница, като при търсене на кирилица има същите ограничения като OFRM Geotrade v4.60.
Коментар