Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ashtech Mobile Mapper 10 - фонова карта

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Ashtech Mobile Mapper 10 - фонова карта

    Здравейте,
    Машинката е Mobile Mapper 10 - WM6+Field Software+Post Processing. Използвам я главно за измерване на площ и се опитвам да намеря фонова карта в GeoTiff формат (.tif) базирана на орто-фото заснемането от миналата година. Въпроса ми е дали съществува такава?
    Последно редактирано от laptopz; 01-10-12, 21:16.

  • #2
    От: Ashtech Mobile Mapper 10 - фонова карта

    Какъв софтуер изоплзваш за картирането в случая? Геотиф никоя програма за WM доколкото ми е известно не се поддържа, а относно тегленето на Геотиф и ортозаснемането от миналата година никъде свободно няма да намериш тези данни. Единствено ги има в сайта на МРРБ и оттам може да се тегли в геотиф но снимките са от 2006-2007 година като правиха първото ортозаснемане на България. Ето тук разгледай: http://212.122.182.101/MRRB/#
    Остава варианта ако може да се свържиш с някой от някоя поземлена комисия и евентуално ако техния софтуер позволява, който предполагам че е АркГис да ти експортнат необходимата информация от техните бази с данни но сигурно няма да е без пари и дали въобще ще предложат такава информация не се знае. Може да я ползват единствено за служебни цели.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X