Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Захранване на 60CSx на 24V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Захранване на 60CSx на 24V

Едната кола която имам е с инсталация 24в, включително и запалката е на това напрежение, някой знае ли дали мога да си ползам кабела за захранване на ГПСа или трябва да трансформирам до 12?

До: Захранване на 60CSx на 24V

Мисля , че в спецификациите на цсх пишеше за стойности на входното напрежение ПРЕЗ СЕРИЙНИЯ ВХОД от 8 до 36 В.

Коментар

През серийния вход ... Това според мен е размакът на напреженията по време на комуникация.
      Аз лично съм правил преобразуватели от 24 на 12 волта, за захранване на радио-касетофони на автобуси. Схемата е съвсем простичка и работи стабилно с токове до 2-3 ампера. Ако някой желае, мога да публикувам схемата.

Коментар

Да може и U= 10 to 32V. Това всъщност е на отделен пин през конектора за серийния интерфейс, но няма нищо общо със самия интерфейс (и не е размах на напрежение).
        Прикачени файлове

Коментар

Виж ти - това не го знаех - мислех си, че серийният порт е само за комуникация ...
          Ми ако схемата е вярна, значи няма проблем да се захрани и от 24-волтова инсталация.

Коментар

Даа няма никакъв проблем вече го ползвах на 24 в и става без проблем.

Благодаря ви за мненията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X