здравеите наскоро си купих гпс и се спиях на него защот има функцията завои по завои но като зпочнах да го базикам видях че няма карта на софия и зпо4нах да търса из нета намерих некави сложих ги с тази програма sendmap20 не станаха с MapSource незнам зщо ми дава грешка при отвариян на картата .та въпроса ми е от каде мога да си истеглия хубава карта на софия българия .и как мога да си направа моя с някаква програма ли та да ми показва звои по завои и също можели да ми кажете какви формати подържа гпс .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ETREX LEGEND Cx карта
Свий
X
-
Re: ETREX LEGEND Cx карта
Първоначално публикуван от KAMAZ Преглед на мнениемерси за отговора зачи в нета няма такава рутираща карта която да ме води завои по завои а мога ли да си направа сам такава карта или е много трудно . а колко струва тези карти много ли са скъпи
Рутираща карта на България в нет-а няма. Доколкото България я има в разни западни карти, то те са само с основните пътища.
Сам карта може и да можеш да си направиш, ама първо трябва да се сдобиеш с подходящ софтуер за целта (който си е бая цифра) + да се бориш с изходни материали.
Така че по-добре виж тук.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Re: ETREX LEGEND Cx карта
Със сигурност всеки човек може да направи всичко стига да има достатъчно време за това. Като за начало при правенето на картата ще ви трябва компилатор (~3000евро) , АркГис, няколко мощни компютри с 20+" дисплеи, две, три години да схванете как се работи с тези софтуери, още няколко хиляди за карти от които да вмъквате и т.н.... Ако имате желание захващайте се...
Ако ли не, идете във форума посочен по-долу и питайте какво и колко струва. Събин я прави, той редовно чете там и ще ви отговори...
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар