Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся карта за Garmin, гадже, свинска кожа и приятели

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Търся карта за Garmin, гадже, свинска кожа и приятели

    Привет, манияци… купих си АТВ, и искам да го карам по черно… много е яко, 250 кубика 4 такта, оня ден му отворих кардана, смених семеринг, на двигателя също, … аве с две думи-майсторя! Маслото беше на леща, странното тук е , че събра 2 кила 15w40, като на блока има лепенка, че събира 0.8! Както и да е. Имам от сто години един Garmin nuvi 200, и си викам, Няма ли карта, дето да му сложа ( разбира се за без пари ), на която да се виждат пърищата за 4-колесно, ама по черно? Какво ще кажете О-богове на картите? ( и на 4-колесните)
    идеята е нувито да го интегрирам в АТВ-то, и там да си стои… като чета из форуми, сега ше ме поругайте (чети, има много информация, това-онова), ама четох, и все по 90 лева ми излизат оферти. Викам-да питам тука! Благодаря на отзовалите се, желая им здраве, берекет, и дядо Коледа да им донесе най-яките подаръци, и да знаете, че и аз бих помогнал, ако нещо е от мойта компетенция! Това го казвам като човек, без никакви компетенции!

  • #2
    Наистина трябва четене и сърсене.Така си намирам необходимите ми карти.Достатъчно е да потърсиш " maps for garmin" с сваляй каквото ти е нужно.Хем ще придобиеш реална представа какво ти трябва,хем и ще се насладиш на удоволствието,че сам си направил нещо.Имам мнозина изтеглени карти,които интегрирам моите Гармин-и. Поздрави!
    подсказка:
    https://extract.bbbike.org
    https://www.openfietsmap.nl/downloads/europe
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

    Коментар


    • #3
      Нищо не видях за гаджета, а заради това влязох в темата.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X