Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Превод на български на MapEdit++ 1.0.56.324

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Превод на български на MapEdit++ 1.0.56.324

    Здравейте,

    В прикачените файлове MapEdit++Win32-bg1.0.zip/MapEdit++Win64-bg1.0.zip съм направил примерен превод на български език на програмата MapEdit++ 1.0.56.324 32битова/64битова, която е доразработка на Михаил Сотин. Повече информация относно тази версия на MapEdit, както и бъдещи излизащи версии на MapEdit++ може да прочетете от официалната страница на Михаил Сотин.



    Примерният превод има грешки, а със сигурност и много по-добри варианти на превод на някои думи и фрази на български. Разбира се ще ми бъде много приятно да прочета коментари и предложения за тяхното коригиране, което съответно ще направя в последствие и ще го прикачвам в тази тема. Принципно преводът може да се сложи и в оригинален лицензиран или нелицензиран MapEdit версия 1.056.3, както и в по-стари версии или по-нови, които нямат много големи промени по менютата от версия 1.056.3 За съжаление MapEdit++ не много стабилна програма, особено що се отнася до зареждане на големи растерни карти или големи векторни карти, но е много лесна и приятна програма за любителско чертане на векторни карти за Garmin и други марки.

    В прикачените zip файлове се намира също и файлът "trans-bg.dat", който e примерна транслитерационна таблица от български на английски, направенa от колегата icpart.

    Файлът "type-garmin-bg.dat" се използва от MapEdit за определяне на имената на типовете обекти и отново е примерен превод.





    Поздрави,
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от asterix85; 31-07-09, 10:14.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X