Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AutoCAD Map 3D

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • AutoCAD Map 3D

    AutoCAD Map 3D 2009

    Година на създаване: 2008
    Версия: 2009
    Създател: Autodesk
    Платформа: Windows
    Съвместимост с Vista: да
    Излекувана: да
    Препоръчителни системни изисквания за програмата:
    * Процесор Intel Pentium 4 на 2,2 Ghz или повече.
    * Windows XP Professional с пакет обновления SP2 или SP3.
    * Windows Vista Business (или Windows Vista Business SP1).
    * Windows Vista Ultimate (или Windows Vista Ultimate SP1).
    * Windows Vista Enterprise (или Windows Vista Enterprise SP1).
    * В системах с файловой системой NTFS необходимо разрешить блокировку файлов и назначить права доступа.
    * AutoCAD Map 3D не работи на 64-битова операционна система.
    * 1 Гб оперативна памет.
    * 2 Гб свободно място на диска за инсталация.
    * Разширение на екрана 1024x768 VGA в режим true color.
    * Microsoft Internet Explorer 6.0 (SP1 или по-нов).
    Език на интерфейса: Намира се на руски и на английски
    Област на проложение: Геоинформационни и мониторингови системи, Проучвания, геология, генплан и транспорт, Инструментални ГИС
    Описание:
    AutoCAD Map 3D е мощен софтуерен продукт за въвеждане, редактиране, управление, анализ, интерпретация и визуализация на пространствени данни както от ГИС специалисти, така и от проектанти и картографи. С него Вие можете да създавате, управлявате и споделяте геоданни бързо и точно.

    Чрез AutoCAD Map 3D можете да използвате неконвертирани SDF и ESRI файлове и да редактирате съдържащата се в тях информация, без да е необходимо импортване на данните.

    Създаване, импортване и редактиране на геоданни

    Създавайте и редактирайте геопространствена информация с мощните инструменти на AutoCAD Map 3D 2009. Достъп до големи масиви с пространствени данни и редактирането им с най-добрия CAD и GIS продукт. Използвайте AutoCAD Map 3D за редактиране на SDF и ESRI ArcGIS SHP файлове.Среда за многопотребителска работа - възможност, каквато липсва в другите продукти.

    Управлявайте данни от различни източници едновременно

    Използвайте предимствата на AutoCAD Map 3D 2009 за директен едновременен достъп до бази данни и файлове, и осигурете интегрираност на информацията чрез премахване на импортването. Свързване към различни източници като ArcSDE, Oracle Spatial, MySQL, SQL Server, ODBC и др. с възможност за непросредствено редактиране на онлайн и офлайн данни, връзката с които се осъществява лесно чрез опростен потребителски интерфейс.

    Използване на CAD базирани данни за изграждане на ГИС

    Запълнете празнината между CAD и GIS чрез отвореността и гъвкавостта на AutoCAD Map 3D. Използвайте инструментите за публикуване и разпространение на цифрови данни, така че всеки потребител да може да използва необходимите му елементи от пространствената информация.

    Изготвяйте прецизни карти

    Преминете от AutoCAD базирани проекти в геопространствени такива. Добавяйте и припокривайте различни файлове, използвайте най-голямата библиотека с координатни системи и автоматизирайте генерализирането на картите чрез изтриване на дублиращи се обекти и други корекции. Достъп до разнообразни пространствени данни чрез мощно средство за пространствени заявки.

    Едновременно визуализиране и управление на данните

    Взаимодействие и бързо стилизиране на данните за извличане на специфична информация чрез подобрения Display Manager. Разнообразие от инструменти за посочване на обекти и начини на визуализация. Прикрепване на разнообразна информация от външни бази данни към обекти и свойства в AutoCAD Map 3D за създаване на тематични карти.

    Лесно управление на данните

    Опростен достъп до данни от различни източници, без необходимост от допълнително обучение. Импорт и експорт от SDF, SHP, Coverages, EOO, Mapinfo MIF/MID, Microstation DGN, GML.

    Автоматично създаване на атласи от картни листове

    Обновяването на картите прави актуална вашата система бързо и лесно чрез автоматично създаване и управление на атлас от картни листове. Създаване на листовете и публикуване в Autodesk DWF (Design Web Format). Използвайте листово номериране и автоматично сегментиране на географските региони по желан брой или размер на листовете, като използвате динамично обозначаване.

    Използване на топология

    Топологията ви дава възможност да извършвате различни пространствени анализи, например намиране на най – кратък път, генериране на оптимален маршрут, създаване на буфери и др. на основата на AutoCAD базирани данни. На базата на SDF и SHP файлове можете също да създавате буфери и да изчислявате т.нар. проксимитет.

    Разработка на приложения

    Използвайте новия .NET API за всички нови и съществуващи функционалности в Autodesk Map 3D. Можете да използвате и APIs като AutoLISP, ActiveX и ObjectARX.


    Ръководства

    Източник: http://www.cadpointbg.com/Software/I...20Map%203D.htm
    Последно редактирано от asterix85; 24-08-09, 21:51.

  • #2
    До: AutoCAD Map 3D

    В момента тече много хубава промоция на BMG ако някой иска да се снабди с легален софтуер на 1/2 цена може да се замисли, крайният срок е 15.09.09.
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

    Коментар


    • #3
      До: AutoCAD Map 3D

      Някой знае ли дали Autocad Map 3D има функцията за доунлоад от Гоогле Земя подобно на представената от Tabak възможност на Civil 3D? Питам, защото Мап е около 3 Гб, докато Civil-почти 8 Гб.
      Поздрави

      Коментар


      • #4
        До: AutoCAD Map 3D

        За съжаление май не. От доста време не работя с продукти на Autdesk (най-много нещо дребно 2D), но имам на компютъра Map 3D 2010, на който разгледах Helpа и в него Google Earth хогурира само като:
        - Import KML or KMZ files
        - Import Location from Google Earth
        - Use the Geographic Location Dialog Box

        Ако някой ме опровергае много ще се радвам, че половин час вече се мъча

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X