Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за новите версии на OFRM България

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • за новите версии на OFRM България

    Предлагам (предполагам е напълно възможно да се направи) за следващите версии на картата, подобно на отделянето в отделен слой на контурите (хоризонталите) на картата да се отделят и други неща, като например POI точките (които са с рекламите) и др. за да се даде възможност за повече избор на показваните неща от самия клиент.
    nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

  • #2
    От: за новите версии на OFRM България

    Нямам идея как стои технически изпълнението на това предложение, но дори и да е възможно, то на първо място зависи от договорките между рекламодателите и изпълнителя на картата.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

    Коментар


    • #3
      От: за новите версии на OFRM България

      Тази работа с прозрачните слоеве е проблемна. В момента поради бъгове или кой знае какво ако се направи прозрачен слой на точки той не може да се избира с курсора като се разхождаш по картата в режим разглеждане. Също така ако има някакви точки за временно изключване това са блоковете, защото са адски много. Точките с лого на фирма (които вие упорито наричате реклами) вече са толкова намалени като размер, че въобще не мисля че пречат.

      Отделно правенето на подобна "функция" означава компилирането на още една карта в CYR, LAT и ML вариант, което е много излишен труд и предпоставка за нови грешки и проблеми. За сега не смятам, че си заслужава.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X