След зачестили оплаквания от измамени клиенти искаме да предупредим всички, които планират да закупят картов продукт ОФРМ Геотрейд, да не правят това от магазините на фирма Тейк ЕООД - гр.Видин, както и от техния уебсайт take.bg !!! Въпросният търговец продава пиратски копия на карта ОФРМ Геотрейд, които не могат да бъдат регистрирани в нашия сайт и съответно за тях не е подсигурена поддръжка и двугодишен абонамент за безплатни обновления.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Внимание! Пиратски карти ОФРМ Геотрейд!
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Внимание! Пиратски карти ОФРМ Геотрейд!
Мдааа, за съжаление аз не срещнах коректност от екипа на Карта. За какво става въпрос?- Без да искам си изтрих картата от ГПС Дакота, купен с карта ОФРМ. Имам регистрация в Карта.Бг и щеше да е много лесно ! След като поисках от екипа да ми я пратят ми бе обяснено че мога да си купя нов продукт но не и да ми възстановят стария, закупен коректно. Но аз не искам нов, искам си моя.
Дето се казва, зорлем ме карат да търся алтернативни варианти.Но аз не искам ! Остава огорчението......
Както и да е !GW Steed5
Коментар
-
Първоначално публикуван от lusan Преглед на мнениеМдааа, за съжаление аз не срещнах коректност от екипа на Карта. За какво става въпрос?- Без да искам си изтрих картата от ГПС Дакота, купен с карта ОФРМ. Имам регистрация в Карта.Бг и щеше да е много лесно ! След като поисках от екипа да ми я пратят ми бе обяснено че мога да си купя нов продукт но не и да ми възстановят стария, закупен коректно. Но аз не искам нов, искам си моя.
Дето се казва, зорлем ме карат да търся алтернативни варианти.Но аз не искам ! Остава огорчението......
Както и да е !OFRM Team
Отдел за Борба с Организираните Клиенти
Коментар
-
Първоначално публикуван от OFRM_Team Преглед на мнениеАко имате легална версия на картата и сте я регистрирали в www.karta.bg, няма никакъв проблем да Ви осигурим достъп до последната версия на картата, за която е бил активен абонаментът за обновления към нея. Моля, изпратете писмо до поддръжката на картата на имейл адрес info (маймунка) karta (точка) bg и опишете подробно в него ситуацията, за да Ви съдействаме.
Дано решите въпроса на колегата успешно и затвърдите впечатленията.
Спорна и здрава година!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар