Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРАВИЛА ЗА РАЗДЕЛ "НАВИГАЦИОННА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ (OFRM)"

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • ПРАВИЛА ЗА РАЗДЕЛ "НАВИГАЦИОННА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ (OFRM)"

    Предназначението на този раздел от форума е да подпомага потребителите на карта ОФРМ в решаването на конкретни проблеми с картата, както и да предоставя информация, свързана с картата. Във връзка с това се въвеждат следните правила за работа с този раздел от форума:

    1. Преди да създадете нова тема, убедете се, че подобна тема вече не съществува. Създайте си добрия навик да използвате инструментите за търсене във форума.

    2. Създаването на нова тема в този раздел има за цел решаване на конкретен проблем или обсъждане на конкретна функция на картата. Създаването на други теми ще бъде разглеждано като запълване с ненужно съдържание с цел нарушаване на функционалността и общата полза от този раздел във форума. Такива теми ще бъдат изтривани, а при повторни нарушения техните автори ще бъдат наказвани съобразно общите правила на форума. Пестете собствените си нерви и уважавайте останалите потребители във форума!

    3. Името на темата трябва да бъде добре формулирано и разбираемо. Теми с имена като "Помощ!", "Имам проблем!" и подобни ще бъдат изтривани, а при повторни нарушения техните автори ще бъдат наказвани съобразно общите правила на форума. Името на темата се използва от останалите потребители при търсене и при преценка дали да бъде създадена нова тема, затова бъдете коректни и улеснете всички с подходящо име на темата, която създавате.

    4. При описване на конкретен проблем, винаги включвайте пълното име на версията, която използвате (пример: OFRM Geotrade V4.60 CYR). При проблеми с маршрутизацията опишете и настройките за отбягване (Avoidance) на Вашия GPS. За повече информация, вижте тази тема.

    5. Ако отговаряте по дадена тема, молим Ви да правите това по същество. Обидите, безсмислените спорове, проявата на некоректност, както и всякакви форми на запълване на темите с ненужно съдържание няма да бъдат толерирани по никакъв начин! Подобни мнения ще бъдат изтривани, а при повторни нарушения техните автори ще бъдат наказвани съобразно общите правила на форума.

    6. Когато има нова служебна информация, свързана с картата, тя ще бъде анонсирана в специална тема от екипа по подръжка на картата (пример: обявяване на излязла нова версия). Въпросите от типа "Кога ще излезе новата версия?" ще бъдат изтривани без обяснение.

    7. Информацията, свързана с открити неточности и липси в картата, както и с нови данни под формата на тракове следва да бъде изпращана директно на е-мейл адреса по поддръжка на карта ОФРМ: info (маймунка) karta (точка) bg. Там има изградена система за обработка на съобщенията и информацията която изпращате ще бъде разгледана по-бързо и без възможност да бъде пропусната от екипа по разработка на картата. Освен това, полезната информация изпратена на този е-мейл адрес Ви носи удължаване на абонаментния срок за безплатно обновление на картата. Неточностите и липсите по картата сами по себе си не представляват обект на дискусия и запълват страниците на форума с ненужно съдържание. Занапред публикациите в раздела, касаещи липса на данни или неточности по карта ОФРМ ще бъдат препращани от модератор към посочения по-горе е-мейл адрес (без това да носи бонификация на техния автор) и ще бъдат изтривани.
    Последно редактирано от OFRM_Team; 23-12-13, 12:03.
    OFRM Team
    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X