Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за нуви 205WT

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Въпрос за нуви 205WT

    Не знам със сигурност дали темата ми е за тук,но моля да ми прости те.Ще се научим някой ден и ние новобранците
    Моля на помощ.Не е болка за умиране ,но да попитам. Ползвам горе споменатата навигация.Та въпроса ми е коя е най оптимизиращата и подробна версия от "ОФРМ Геотрейд 5.01" за моето нуви.

    Благодаря предварително за помощ-а ви и желая лека вечер на всички.
    Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

    Kia Sorento 3.5 V6

  • #2
    До: Въпрос за нуви 205WT

    Стандартната OFRM Geotrade v5.01 CYR.

    Коментар


    • #3
      До: Въпрос за нуви 205WT

      Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Стандартната OFRM Geotrade v5.01 CYR.
      Благодаря ти за отговора.Но няма ли да стане мазало като изписвам градовете на латиница.Имам в предвид,че клавиатурата на нуви-то няма кирилица.А да кажем,че има,няма ли пък да има проблем с картата на Европа,ако пиша на кирилица?Извинявай за въпроса,ама докато се научим,така ще е Лек ден и успехи
      Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

      Kia Sorento 3.5 V6

      Коментар


      • #4
        До: Въпрос за нуви 205WT

        Моделът nuvi 205 поддържа кирилица. За да превключите на кирилица, от главния екран влезте в Инструменти (иконка "гаечен ключ") > Настройки (Settings) > Език (Language) и променете настройката на полето Текст (Text) на "Български". За всички настройки на този екран (Глас/Voice, Текст/Text, Клавиатура/Keyboard) трябва да изберете "Български".

        Сега можете да свалите вариантът OFRM Geotrade v5.01 CYR (или CYR 25 ако предпочитате да виждате и хоризонтали през 25 м) и да използвате картата на български език.

        Ако устройството не ви предлага "Български" като опция, възможно е езиковата поддръжка на български да е изтрита. В такъв случай опитайте да обновите управляващия софтуер (фърмуер) на устройството. За целта свалете и инсталирайте програмата WebUpdater от сайта на Гармин:

        http://www8.garmin.com/products/webu...wtoinstall.jsp

        След като свалите и инсталирате програмата WebUpdater, свържете Вашето устройство към компютъра с USB кабела и стартирайте WebUpdater, и следвайте инструкциите в програмата за да обновите фърмуера до последната излязла версия. След това WebUpdater ще Ви предложи да инсталирате допълнителни функции като езикова поддръжка и гласова навигация на различни езици.

        Можете да превключвате между кирилица и латиница в настройките на Вашето nuvi, когато Ви се налага да използвате карти на латиница. За да избегнете конфликти между различните картови продукти, когато използвате ОФРМ Геотрейд, изключвайте всички останали карти, като влезете в Инструменти > Настройки > Карта > Карта Инфо и махнете отметката срещу името им.
        OFRM Team
        Отдел за Борба с Организираните Клиенти

        Коментар


        • #5
          До: Въпрос за нуви 205WT

          много ти благодаря за нужните ми напътствия.Ей сега запрятам ръкави и се впускам в бездната на електрониката Всичко хубаво и успехи в начинанията ти желая
          Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

          Kia Sorento 3.5 V6

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X