До: ОФРМ Геотрейд 5.00/5.01 е готова!
ОбъркАл си форума пич. Прозренията си можеш да споделиш в някой пиратски форум, но тук определено не вървят. Не може някакъв тарикат да кара няколко хиляди човека да се чувстват неудобно защото са си закупили продукт с вложен в него огромен труд. Пък ако мислиш, че излизаш с едни гърди напред само защото си кракнал картата си в дълбока заблуда. Повечето от тези, които сме си платили можем също да краднем картата, но не го правим, защото ... обяснявано е надълго и нашироко в този форум, но тъй като знам че няма да го прочетеш и аз няма да си направя труда да го пиша наново. Остани си със здраве и ползвай на воля продукта, обновяващ се със средствата на балъците. Дано да сме повече.
Първоначално публикуван от hasan87
Преглед на мнение
май някои не е успял да разбере смисъла на коментара ми като цяло... целта ми не беше да ви оплювам картата и като цяло работата ви разбира се. Опитах се да кажа, че по този начин картата не ми е полезна за какво ми е да задавам междинни маршрути, това го прави в район който го знам не ми е нужна навигация а какво става когато ходя по някаде където незнам нищо? Тогава каква точка да задам? 
). Има дори обозначени трудно проходими места (паднах като видях "mnogo kofti" точка на картата). За джип е безценно, не са много местата, където може да обърнеш по пътечките. За София си навигира доста смислено, вярно това ми е първа навигация но съм впечатлен. Особено кефи "дръж в дясно - дръж в ляво" тъй като се налага пристрояване много преди кръстовището. На цена на маркова риза от Витошка получаваш мечтата на всеки на пътя до преди 10-тина - 20 години само. Вярно, прекарва ме през разни разкопани улици, но за това Събин да запрята ръкави и да ги ремонтира
Коментар