До: ОФРМ Геотрейд 5.00 е готова!

Утре ще прегледам какво липсва в Костенец и ще опитам да съм ви от полза.Но кажете как и какво да направя
Утре ще прегледам какво липсва в Костенец и ще опитам да съм ви от полза.Но кажете как и какво да направя 

Първоначално публикуван от sabin

Преглед на мнение

Цариградско шосе( на картата
 Цариградско шосе( на картата  след мотосервиза има 3 преки в ляво (движение в посока Пловдив) който ги няма  и от там до река Марица е квартала(над 100 къщи) има и доста блокове които ги няма.2010 година рали България е кръг от световния рали шампионат което се провежда точно в района на Костенец и на доста чужденци и българи ще са им необходими подробни карти за орентиране в района.
след мотосервиза има 3 преки в ляво (движение в посока Пловдив) който ги няма  и от там до река Марица е квартала(над 100 къщи) има и доста блокове които ги няма.2010 година рали България е кръг от световния рали шампионат което се провежда точно в района на Костенец и на доста чужденци и българи ще са им необходими подробни карти за орентиране в района. 

Не знаех, че вече е готова, чак сега виждам... Браво!!!
 Не знаех, че вече е готова, чак сега виждам... Браво!!! 

Коментар