Обява

Свий
Няма добавени обяви.

относно заключената тема за отключване на БГ мап

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• относно заключената тема за отключване на БГ мап

Здравеите искам да се обърна кам хореата които подържат страницата.Неможах да разбера какво толкова се е случило 4е помолих за малко помощ защото неможах даси подкарам картата на Бг на ГСМ-а,4е да ми лепнете наказание и да заключите темата.Много добре знам 4е картите се копуват защото лично аз сам си закупил ГПС Гармин Нуви 255W и си закупих карта на БГ която ми костваше още 100-тина лева,както и да е аз помолих за помощ защото срещнах преди тука в този форум подобна тема за проблем и гармин кеи генератора и реших че може да ми бъдете от полза а ВИЕ ме третирахте като престъпник штото немога да се подкарам ГПС-а на телефона,
    Неискам да засегня никого но просто се почуствах гадно от държанието на хората които подържат саита.

С Уважение

До: относно заключената тема за отключване на БГ мап

Картата е резултат и от усилията и на членове от форума, макар че работата вече се върши основно от фирмата, която я продава. Форума не насърчава хакването не само на картата, а и на други неща. Това е все едно да питаш Microsoft как да хакнеш Windows.
    Последно редактирано от sparkybg; 01-10-09, 09:53.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ...
      Това е все едно да питаш Microsoft как да хакнеш Windows.
      След като си e закупил карата, значи има и поддръжка. Нормално е да звъннеш първо там нали . Така че колега Ганев, извинявайте но не ядем доматите с колците

Коментар

В твоя случай трябва да купуш картата веднъж за GPS-а, и веднъж за телефона. Ако си купувал GPS-а наскоро, то тя си върви с него.

Ако наистина си купувал картата, към нея има книжка с указания.
        Последно редактирано от sabin; 09-10-09, 08:32.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X