Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем за тези, които не познават Бургас.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем за тези, които не познават Бургас.

Ситуацията се разиграва на влизането в Бургас от София.
    При необходимост да се посети някой от блоковете в началото на к-с "Славейков" навигацията предоставя "невероятен" маршрут, който вкарва водача дори и в насрещното движение.
    На първата картинка се вижда, че след като се направи обратен завой по бул. "проф. Якимов" е необходимо да се завие към комплекса по първата възможна пряка в дясно и от там вече в каквато посока е необходимо.
    По необясними причини навигацията предоставя маршрут, „фиг.2“ който кара водача да направи завой почти на 30* и да навлезе в еднопосочен участък с насрещно движещи се автомобили.
    Не съм сигурен, че успях да обесня, това което исках да "кажа", но скоро ми се случи да видя водач на автомобил вероятно "стриктно" воден от своята навигация да се мъчи да направи завой на това място и то след 3 маневри.
    Не зная дали това би могло да бъде отстранено при разработването на новата версия на картата, но ще спести главоболията на доста шофьори.
    Р.S. Третата фигурка е общ план на това, което се вижда от навигацията за посочения маршрут.
    Прикачени файлове
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: Проблем за тези, които не познават Бургас.

Много ви са сложни уредчетата. На Nuvi205+OFRMGeotrade4.9CYR няма проблеми.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от milstan; 09-09-09, 08:47.

Коментар

Предполагам, че си избрал алгоритъм за най-бърз маршрут. Тогава уредът преценя, че ще е по-бързо да се придвижиш по главния път и след това да завиеш, отколкото да завиеш предварително. Идеята е, че тоя участък, дето подхожда косо към булеварда, трябва да се отбележи като еднопосочен. Това е работа на авторите. Пиши където трябва.

Коментар

При мен беше бърз маршрут и си навигира нормално.

Коментар

Първоначално публикуван от Sim3 Преглед на мнение
          Ситуацията се разиграва на влизането в Бургас от София.
          При необходимост да се посети някой от блоковете в началото на к-с "Славейков" навигацията предоставя "невероятен" маршрут, който вкарва водача дори и в насрещното движение.
          На първата картинка се вижда, че след като се направи обратен завой по бул. "проф. Якимов" е необходимо да се завие към комплекса по първата възможна пряка в дясно и от там вече в каквато посока е необходимо.
          По необясними причини навигацията предоставя маршрут, „фиг.2“ който кара водача да направи завой почти на 30* и да навлезе в еднопосочен участък с насрещно движещи се автомобили.
          Не съм сигурен, че успях да обесня, това което исках да "кажа", но скоро ми се случи да видя водач на автомобил вероятно "стриктно" воден от своята навигация да се мъчи да направи завой на това място и то след 3 маневри.
          Не зная дали това би могло да бъде отстранено при разработването на новата версия на картата, но ще спести главоболията на доста шофьори.
          Р.S. Третата фигурка е общ план на това, което се вижда от навигацията за посочения маршрут.
          Проблема е в твоя телевизор не в картата промени настройката за типа на мпс с което се навигираш, при теб най вероятно е ибрано пешеходец или велосипед затова те вкарва в еднопосочните улици, промени го на Car/motorcycle и всичко ще се оправи.

Коментар

Проблема си е точно в картата.
            Локалното платно на улица "Проф. Якимов" не е маркирано като еднопосочно. Навигира по него и в двете посоки. Само скоростта му е зададена по-ниска, затова навигацията води по главната улица и влиза в еднопосочната наобратно - според картата това е най-бързия маршрут.

Sim3, пращай информация за неточностите на мейла по поддръжката.
            "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X