Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с пътища

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с пътища

Искам да съобщя за проблем със следните пътища:
    1. Троян - Орешак. Идвайки от прохода троян -кърнаре към троянския манастир ГПс-а се опита да ме прекара по този път който съм оцветил в червено. от троян до оцветеното е толкова тесен че може да мине само един автомобил ,два автомобила няма къде да се разминат. а при оцветеното шосето свършва и започва черен път. който става единствено за каруци. така че ако е възможно го махнете за да не се лутат и други като мене. обиколния път увеличава разстоянието с 2-3 километра.
    2. на другата снимка е пътя тетевен-етрополе. от тетевен до оцветения участък пътя е горе долу добър. От там нататък до разклона за етрополския манастир (национален обект №63) може да се кара единствено на втора предавка със не повече от 20 километра в час. пътя е със страшно големи дупки и на много места е пропаднал, а няма никакви означения. Разстоянието е около 20 километра. А това е най прекия път който дава ГПС-а между обект №32 тетевен и №63 етрополе и е нормално за човек като мене който не е от този край да тръгне по този път. Измислете нещо този път да бъде заобикалян, иначе и други ще имат ядове като мен.
    Прикачени файлове

До: Проблем с пътища

Проблемът не е в картата, а в настройките на ГПС-а ти (Проблема е в твоя телевизор ). Настройл си го да те прекарва през най-краткия път, а не през най-бързия. Също има и настройки за избягване на определени пътища. Прилагам снимка, на която е видно, че през прохода с подходящи настройки ГПС-а те прекарва по главния път, а не през м. Дрянска.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:1
Размер:181.4 КБ
ID:5117295
    Светът на Владо

Коментар

Не винаги мапсорса и GPS приемниците намират един и същи път, даже и при правилни настройки. Ако пътя изрично не е зададен като черен път, навигациите ще прекарват по него. В картата има много такива проблеми, така че човека е прав. Дори и конкретния случай да не е такъв (но като гледам по-скоро е точно такъв, пътя през Дрянска изглежда като нормален асфалтов на картата).

milko72, има тема за корекции и грешки по картата, като пускаш отделни теми, едва ли ще бъдат взети предвид.
      "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

За пореден път апелираме да изпращате неточностите директно на е-мейла по поддръжка на картата: karta (маймунка) offroad-bulgaria (точка) com.

Вижте т.7 от публикуваните правила за работа с раздела "Навигационна Карта на България (OFRM)" тук. Благодарим Ви!
        OFRM Team
        Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

съжалявам за това че не е пусната темата в съответния раздел. за напред ще го имам в предвид.

Коментар

на пътя за когото говорите, освен дупките, по средата на пътя растат и дървета , на места е почти наполовина пропаднал в реката, но наистина е най-прекият между Етрополе и Тетевен

Коментар

Първоначално публикуван от engiee Преглед на мнение
              на пътя за когото говорите, освен дупките, по средата на пътя растат и дървета , на места е почти наполовина пропаднал в реката, но наистина е най-прекият между Етрополе и Тетевен
              и майор костов от пътна полиция всяка сутрин съобщава че пътя ямна -черни вит е затворен поради свлачище, но джипиесите май не гледат телевизия
              емил златков
              паджеро 2.5тд
              ве стром 650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X