Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с тъсенето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с тъсенето

Откакто съм си сложил версията 4.80 на ОФРМ не мога да търся по адреси. Когато си дам на търсене и не ми излиза БЪЛГАРИЯ, само празно поле и отдолу ТЪРСЕНЕ ПО ЩАТ/ПРОВИНЦИЯ. От какво е проблема не мога да разбера. Моля някой да помогне.

До: Проблем с тъсенето

От главния екран влезте в "Инструменти" > "Настройки" > "Карта" > "Карта Инфо" и проверете дали в списъка присъства карта "OFRM Geotrade" и дали отметката срещу нея е включена. От описанието Ви изглежда, че в момента устройството няма активна карта и търси само по фабрично вградената базова контурна карта. Ако картата отсъства от списъка, свалете отново избрания от Вас вариант на версия 4.80, за да елиминирате евентуален проблем при предишното сваляне от нашия сървър. Уверете се, че го инсталирате както е указано в инструкциите, които сте получили по пощата. След като стартирате устройството повторете гореописаната проверка за да се убедите, че картата е инсталирана и активна.
    OFRM Team
    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Има си я отметката и всичко е направено както трябва. Занимавам се с карти вече няколко години и смея да кажа, че съм запознат с нещата. Просто не става. Махнах си всички останали карти дори и вградената и оставих само тази на Геотрейд, работи си много добре но като браузна картата и така си задавам направление. Не ми стига акъла, за да разбера какво става-давам си търсене по адреси и няма държава, няма нищо само ТЪРСЕНЕ НА ГРАД, ТАРСЕНЕ ВСИЧКИ, СМЯНА ЩАТ/ПРОВИНЦИЯ и нищо.

Коментар

Явно нещо при теб става. С какъв уред си? Изтегли картата още веднъж , може да си я дръпнал с грешка. Ако искаш дай координати да погледнем заедно. Май сме "градски".

Коментар

Със 760 съм и я теглих 10 пъти и нищо. Просто не става пробвах всичко. Иначе съм от Ямбол, но днес баща ми ще пътува за Анталия с Навито ми и трябва да го оставим за след седмица.

Коментар

Вариант е и да ресетнете настройките на нувито - това става като задържите пръста си върху горния десен ъгъл при стартиране (може и да бъркам кой от 4-те ъгъла беше....
            При мен така се оправи когато 1 път чертаеше не особено оптимални маршрути

Коментар

Сори, че в пета поредна тема пиша за нувито, ама защо много населени места, включително градове не излизат за търсене по букви, а трябва като идиот да зумвам из картата и да посочвам?

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                Сори, че в пета поредна тема пиша за нувито, ама защо много населени места, включително градове не излизат за търсене по букви, а трябва като идиот да зумвам из картата и да посочвам?
                Дискутирано е многократно: Градове и села в които няма възможност за търсене по адреси се търсят от: Накъде->Градове->Въведете. Тоест НЕ се търси от Накъде->Адреси->т.н. Забележете разликата, защото много хора прочитат написаното и пак търсят от адреси - а от там не става.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X