Колеги, помагайте, не излизат блоковете в новата версия 4.80 и това е.
Find>all POI и ги няма.
Аз лично ги намирам в - Интересни места -> търсене по име -> и пиша примерно БЛ 23 ЛЕВСКИ, след което ми претърсва за съвпадения. Обикновено, ако има съвпадения излизат няколко резултата, все пак става дума за цяла България, най-горния по принцип е този който ти трябва.
Аз лично ги намирам в - Интересни места -> търсене по име -> и пиша примерно БЛ 23 ЛЕВСКИ, след което ми претърсва за съвпадения. Обикновено, ако има съвпадения излизат няколко резултата, все пак става дума за цяла България, най-горния по принцип е този който ти трябва.
Ти с каквъ модел си ,защото проблема е явно при 60CSX и 76CSX.
Тъкмо щях да питам - някой успял ли е да накара eTrex да търси WiFi???
Явно въпроса си е директно към Събин.
От проведеното лично проучване сред приятели и познати(вички сме с 60csx и 76csx),се оказва че Geotrade варианта на картата ( този който е компилиран с оригиналния софтуер на Garmin) не може да търси по номер на блок.
Специфичното е,че когато си в "all POI" при натискане на бутона "Menu" трябва да ти даде опция "find by name",но тя изобщо липсва,докато в картата (4.70) която не е "Geotrade" вариант си я има опцията и търси по номер на блок без проблеми.
Проблемът с търсенето на блокове при сериите 60, 76 и eTrex не е в картата, а във фърмуера на самите устройства. Уведомили сме Гармин Интернешънъл за този проблем и ако той бъде отстранен, това ще стане в следващите версии на фърмуера за посочените устройства.
Проблемът с търсенето на блокове при сериите 60, 76 и eTrex не е в картата, а във фърмуера на самите устройства. Уведомили сме Гармин Интернешънъл за този проблем и ако той бъде отстранен, това ще стане в следващите версии на фърмуера за посочените устройства.
А,защо при картата която не е компилирана с оригиналния софтуер на Garmin (Geotrade варианта) ,търсенето работи ?
Коментар