Здравейте! Искам да попитам за изолиниите, за каква навигация се използват по точно, какво представляват и има ли смисъл да инсталирам новата версия със изолинии 25 v4.80CYR.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
изолинии
Свий
X
-
До: изолинии
Първоначално публикуван от kimba1 Преглед на мнениеЗдравейте! Искам да попитам за изолиниите, за каква навигация се използват по точно, какво представляват и има ли смисъл да инсталирам новата версия със изолинии 25 v4.80CYR.
-
Първоначално публикуван от kimba1 Преглед на мнениеБлагодаря ти, ама коя карта да избера?
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеЗависи за какво ще я ползваш. Ако караш само по пътища изолиниите не са ти нужни и ще товарят ГПС-а излишно. Ако ходиш пеша ще са ти помощник. За оффроуд също е добра ориентация с тях.
Коментар
-
става,но дали имаш толкова свободни имена за карти,в СД картата можеш да сложиш само gmapsupp.img,ако имаш място в уреда слагай каквото искаш стига да не ти се наложи да махнеш нещо,според мен не си заслужаваефтиното или излиза скъпо или е незаконно
Коментар
-
Картите са с еднакво АЙДИ, не съм сигурен, че 2-те ще работят качени в ГПС-а, но все пак можеш да пробваш
Коментар
-
За да не отварям нова тема,ще задам въпроса си тук!Получих си новата карта /хиляди благодарности за което/,но имам следния проблем:когато си свалих необходимия ми фаил-стандартен за латиница,по погрешка вместо на директорията гармин на картата го копнах на същата,само че на устройството!Искам да попитам проблем ли е това!Преди това имах старата карта,но след минаването на СД не сам я трил ,и си сеше там!Искам да попитам и нормално ли е в името на карта да има ТОПО или аз съм сбаркал нещо?и последно-на моето нуви 300 ще се видят ли изолиниите?TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнениекогато си свалих необходимия ми фаил-стандартен за латиница,по погрешка вместо на директорията гармин на картата го копнах на същата,само че на устройството!Искам да попитам проблем ли е това!Преди това имах старата карта,но след минаването на СД не сам я трил ,и си сеше там!
Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнениеИскам да попитам и нормално ли е в името на карта да има ТОПО или аз съм сбаркал нещо?
Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнениеи последно-на моето нуви 300 ще се видят ли изолиниите?Последно редактирано от gr_kanev; 27-03-09, 08:56.
Коментар
-
Благодаря!Значи все пак нищо необратимо не сам направил! ами да!Разбира се че видях че са доста "модели" карти,но в първия момент като видях в нужито цхе името на картата садарйа и ТОПО,помислих че съм объркал нещо и повторих операцията,като внимавах да си кликна на картата ,която искам но-пак си имаше топо!Явно си е така!
TLC 120 Prado
Yamaha Wolverine 450 4x4 SE
Коментар
-
Всички варианти на картата имат едно и също ID и ако устройството при зареждане открие две или повече карти с едно и също ID (независимо дали във вградената памет или на SD носител), няма да работи коректно.
Първоначално публикуван от vorbaraИ всъщност може ли повече от един вид карта да се сложи на Нувито и да се зарежда този от който ще имаш нужда. Питам, тъй като картите са с едно и също име. Как да стане тогава. А понякога ще ми се налага да ходя пеша из планините и ще ми трябва ТОПО с изолинии. Понякога само пътища ще ползвам. Всеки път ли да презаписвам необходимата ми карта от компютъра???!!!!!OFRM Team
Отдел за Борба с Организираните Клиенти
Коментар
-
Аз съм с Garmin Nuvi 255W и съм си качил OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR 25, щото искам да си има всичко - и пътища, и офроуд, и изолинии, и POIs...
[B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от vorbaraДа, само че аз съм с 765, за който дадох една капа пари и бавно работи с карта без изолинии, камо ли с изолинии.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vorbaraДа, само че аз съм с 765, за който дадох една капа пари и бавно работи с карта без изолинии, камо ли с изолинии.ефтиното или излиза скъпо или е незаконно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар