Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ - POI / GPX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОМОЩ - POI / GPX

Здравейте колеги,

направих една голяма глупост

Не знаех каквви са тея папки GPX и POI и си изтрих специалните точки като бензинозтанции, заведения и Т.Н. (POI точките)

Моля някой който има POI точките на ОФРМ България 4.70 ако може да ги прати.... trifon_m@mail.bg

аз намерих едни в data.bg, но са малко и непълни около 2000. Мога да ги пратя на желаещите

До: ПОМОЩ - POI / GPX

Точките от картата не можеш да изтриеш .
    Изтрил си любимите места и точките добавени с файл.
    Вторите ако си ги качвал сам ще си ги възстановиш лесно, а ако не си ги качвал сам - виж този раздел http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=216
    Любимите места няма как да си ги възстановиш, освен ако не си правил архив.
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Благодаря ти за своевременния отговор

Качих още няколко полезни . Аз нямах лични, но имах такива обществени обекти ама не мога да ги възтановя всички

а се опитвам да си възтановя ,Над 14 800 POI - бензиностанции, хотели, ресторанти, магазини и много други, от ОФРМ България 4.70

Коментар

Вече писах - не можеш да си изтриеш POI-тата от OFRM картата (нито от друга карта)!
        Прегледай си настройките за нивото на детайлност на картите.

Коментар

Първоначално публикуван от nunik Преглед на мнение
          Благодаря ти за своевременния отговор

Качих още няколко полезни . Аз нямах лични, но имах такива обществени обекти ама не мога да ги възтановя всички

а се опитвам да си възтановя ,Над 14 800 POI - бензиностанции, хотели, ресторанти, магазини и много други, от ОФРМ България 4.70
          изтрил си вероятно точки които си качвал допълнително в директория x/garmin/poi. това НЕ СА точките от картата !

Коментар

и аз искам да попитам нещо по темата... в кой точно файл се записват "Любими места", защото искам да си ги прехвърля от едно нуви на друго

Коментар

Първоначално публикуван от Johnny81 Преглед на мнение
              и аз искам да попитам нещо по темата... в кой точно файл се записват "Любими места", защото искам да си ги прехвърля от едно нуви на друго
              X:\Garmin\gpx\current.gpx

Коментар

ясно вече го опрайх. Благодаря

Коментар

Хора, аз също имам проблем, но със свалянето на точките. Запазих във Favorites координати на газстанции в Унгария, Словакия, Чехия, Германия, но не мога да ги сваля. Отварям гореспоменатиоя файл и виждам там само координатите на центровете на Гармин мисля. А моите точки не се виждат. Иначе от Garmin Mobile XT се виждат без проблем. Как да ги сваля, че информацията е полезна?

Поздрави!

Коментар

Свали ги в MapSource: Transfer > Receive From Deice.
                    След това File > Save As и ги запомняш на компютъра в *.gpx формат.

Коментар

Опитах, но се получават само три от точките, и то от оригиналните с координати на центровете на Garmin. Другите не се свалят.

Коментар

Преди да се свалят в MapSource е необходимо да се експортват в Garmin Mobile XT. Последователността е: Tools > Manage My Data > Manage > Export GPX. След това се свалят в MapSource по описания по-горе начин.

Коментар

Искам да попитам,защо след като си изтегля програмката (мапсорс6156) и кликна върху инсталационния фаил ми излиза следното съобщение -(Previous map sourse not found)!Конкретният ми вапрос е дали тази програма инсталира програми които аз предварително трябва да съм изтеглил.Благодаря предварително!!

Коментар

Направи EXTRACT с WinRar и стартирай файла MAIN.
                            Иначе тук всичко е написано:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...971#post639971

Коментар

Първоначално публикуван от kksnick Преглед на мнение
                              Преди да се свалят в MapSource е необходимо да се експортват в Garmin Mobile XT. Последователността е: Tools > Manage My Data > Manage > Export GPX. След това се свалят в MapSource по описания по-горе начин.
                              Благодаря ти безкрайно много! Най-после се научих да ги свалям тези точки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X