Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с 4.60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с 4.60

Здравейте колеги.
    От 2 дена съм притежател на нуви 200 и си сложих на SD карта 4.60 тука от сайта я изтеглих чрез един линк.Но проблема е там че давам в устройството да търси адрез и ме пита нали за щат провинция и аз си пиша Сливен и на следващата страница като въвеждам град и пак пиша Сливен но нищо не ми излиза ами само един бутон на който пише търси във всички градове и след това ме пита за номер и улица. А със старата карта 4.40 на геотрейд там след като напиша за щат Сливен и после пиша град Сливен и си търси само в Сливен.И по точно с 4.60 ако задам за име на улица само името Георги ми излизат всички улици започващи с Георги в сливенска област а на 4.40 само в сливен си ги търси. Това нормално ли е и при вас ли е така или аз не правя нещо като хората.

До: Проблем с 4.60

ОФРМ България (който вероятно сте изтеглили от линк във форума) е стария картов продукт. Ако сте закупили новия картов продукт ОФРМ Геотрейд, обновете го до последната версия съгласно инструкциите в отговора на регистрационното Ви писмо, който сте получили на Вашия е-мейл адрес.
    OFRM Team
    Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X