Търсих цяла вечер тема по въпроса, и не открих нищо. Проблема е, че не мога да разбера как да открия адрес в MapSource. Например търся блок 364 в Младост 3, но той е написан като POI vh A bl 364 Mladost 3... Един от ъпдейтите на новата версия OFRM 4.60 e, че за всеки блок има само по един вход, за да се търси по-бързо. Да, но някъде входовете са с цифри - някъде входа е 1, някъде - 3, някъде (както в случая - А)... А някъде пък въобще няма вход, а POI започва направо с номера на блока - bl edi-koi-si, въпреки че блока има няколко входа. Ако не напиша адреса ТОЧНО както е въведен, не го намира.. А аз трябва да гадая в какъв формат е написан? И ако търся например просто бл. 364 в Младост 3 - как да го намеря, без да го напиша точно както е въведен?
Предполагам, че проблема няма да е само при търсене в Mapsource, но не съм пробвал и в Garmin-a. Няма ли някакъв по-гъвкав начин за откриване на адрес? Аз поне не открих.
Предполагам, че проблема няма да е само при търсене в Mapsource, но не съм пробвал и в Garmin-a. Няма ли някакъв по-гъвкав начин за откриване на адрес? Аз поне не открих.
Коментар