Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем след ъпдейт на OFRM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем след ъпдейт на OFRM

Здравейте. Имам следния проблем с НУВИ 310. Усторойството няма вградена карта а само базова world map. Ползвах го така и работеше. След инсталиране на карта на България не ми дава възможност да търся обекти освен в БГ. В MAP info dava samo OFRM. Когато има отметка мога да търся градове в БГ. Когато махна отметката при опит за въвеждане на адрес ме пита за град-провинция и дава няма съвпадения съответно. Мисля че световната карта си я има защото мога да намирам обекти в Европа по нея като я разглеждам. Но немога да задам точка към която да ме води, а преди инсталиране на картата на БГ нямаше проблем. Ще бъда благодарен ако някой може да помогне, тъй като наближава пъруване в чужбина.
    Благодаря предварително!

До: Проблем след ъпдейт на OFRM

За Европа ти трябва карта на Европа. С базовата до никъде няма да стигнеш. Освен, ако нямаш предвид, че има вградена такава, което попринцип е така. Но все пак ако си с базовата - до никъде. От менюта с настройките трябва да зададеш, коя карта използваш, при положение, че си с повече от 1 карта. Ако ти е пусната на Европа, няма да може да търсиш в България и обратното. За по-лесно търсене активирай картата, по която искаш да търсиш
    Светът на Владо

Коментар

в момента се оказа неоткриваема карта за Европа - CITY NAVIGATOR EUROPE NT. Освен това базовата world map беше от полза последния път. Въпроса, е че сега не мога да търся в нея - да задавам дестинация а само да я разглеждам. Няма възможност да се избира една или друга карта. само отметка за ОФРМ. с и без нея резултата е нулев.

Коментар

Дърпай Европа от тук:
        http://www.garmin.com/garmin/cms/sit...iew#fragment-3
        И след това прочети тази тема:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646
        Само внимавай като копираш картата на Европа да не изтриеш картата на България.

Коментар

Благодаря, много колеги. Златни сте! Оправих нещата и хванах логиката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X