Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпдейт на карта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ъпдейт на карта

Здравейте,
    преди месец си купих Гармин Нюви 760 с предварително инсталирана карта на България. На книжката пише "Навигационна карта на България включваща и OFFRoadMap (OFRM), версия 4.600 - 30.06.2008. Искам да питам това ли е най-новата версия? За по-нататъшен ъпдейт трабва да изпратя мейл със сериен номер на картата; име и фамилия, град; телефон за връзка; e-mail; модел GPS? Трябва ли да давам серийния номер на самото устройство? Самият ъпдейт как точно става? И най-вече не ми е ясно "карта на България" и "офроуд карта на България" едно и също ли са и ако не офроуд картата включва ли градове и др. или е само за офроуд терени (из горите ). В магазина останах с впечатлението, че в тази цена е включена само страндартната карта на БГ, без офроуд, а сега гледам, че пише И офроуд. Ако може някой да ми обясни какви са видовете карти, защото на магазините не може много да се разчита. Искам също така и да попитам за този MapSource. Гледам, че хората много го ползват, но не знам какво представлява и дали ползването е безплатно. И последен въпрос, POI ъпдейтват ли се заедно с новите карти или се инсталират допълнително. Ако е така, как става. Изобщо приемам всякакви съвети относно оптималното използване на всички функции. Благодаря предварително

До: Ъпдейт на карта

Така.... значи за да получаваш ъпдейтите трябва да изпратиш серийните номера на картата която си купил и номера на самото устройство. Ъпдейтите са безплатни за период от 2 години от датата на регистрацията. ОФРМ- така се именува самата карта с включени и офф-роуд маршрути. Мап-сорс се ползва за разглеждане на картата на компютър и за качване през него на картите в гпс-устройството за да инсталираш последната версия трябва да имаш някоя от старите и след това да ъпдейтнеш от сайта на гармин. В картата има определени пои които си вървят комплект с нея и с всяка следваща версия се усъвършенстват ако искаш допълнителни Пои по твой избор има раздел във форума от който можеш да си свалиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X