Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с GPS nuvi760 и карта Geotrade 4.50 на SD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с GPS nuvi760 и карта Geotrade 4.50 на SD

Вчера си закупих nuvi 760 със карта OFRM Geotrade v4.50 на SD.
    Имам проблем със самата карта OFRM - когато я поставя в GPSа и погледна във менюто "Карта - Инфо" все едно че няма поставена карта.
    Пробвах и с друг GPS nivi250 и с Streetpilot c330 - резултатът е същият - няма поставена карта. Когато обаче я поставя в card-reader към копмютъра картата се чете. Самата SD карта е 1GB на Kingston.
    Пробвах да копирам данните въпреки че знам че картата е заключена към ID-то на SD картата - копират се и като сложа новата карта ми казва че картата е заключена.
    Какво да правя от тук нататък? Не мога да я върна в магазина защото вече е разпечатана а не мога и да я ползвам.

Чакам някакъв съвет.
    Станислав

До: Проблем с GPS nuvi760 и карта Geotrade 4.50 на SD

Първоначално публикуван от Stan64 Преглед на мнение
    Вчера си закупих nuvi 760 със карта OFRM Geotrade v4.50 на SD.
    Имам проблем със самата карта OFRM - когато я поставя в GPSа и погледна във менюто "Карта - Инфо" все едно че няма поставена карта.
    Пробвах и с друг GPS nivi250 и с Streetpilot c330 - резултатът е същият - няма поставена карта. Когато обаче я поставя в card-reader към копмютъра картата се чете. Самата SD карта е 1GB на Kingston.
    Пробвах да копирам данните въпреки че знам че картата е заключена към ID-то на SD картата - копират се и като сложа новата карта ми казва че картата е заключена.
    Какво да правя от тук нататък? Не мога да я върна в магазина защото вече е разпечатана а не мога и да я ползвам.

Чакам някакъв съвет.
    Станислав
    Можеш ли да екопирашида ми е пратишД апробвам и аз дали ще есъщото като при теб

Коментар

Първоначално публикуван от Stan64 Преглед на мнение
      ... Какво да правя от тук нататък? Не мога да я върна в магазина защото вече е разпечатана а не мога и да я ползвам.

Станислав

Това, че е разпечатана няма значение, ако е дефектна.
      Не става ясно откъде си купил каратата, нито от кой град си, но в магазина на Събин ще ти съдействат.
      Зима иде

Коментар

Оправих се. Архивирах данните, след това форматирах картата и понеже OFRM картата е заключена към IDто на тази SD карта върнах отново данните върху нея и всичко сега е O.K.

Коментар

Странен проблем.

Ако не се беше оправил щяхме да ти я сменим.

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X