Обява

Свий
Няма добавени обяви.

POI

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• POI

извинявайте за може би тъпия въпрос- но откъде мога да изтегля "POI" за България За nuvi 760

До: POI

http://www.poiplaza.com/index.php?p=dc&c=10

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733
      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от nikolain Преглед на мнение
        извинявайте за може би тъпия въпрос- но откъде мога да изтегля "POI" за България За nuvi 760
        Разгледай тук http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=216

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
          Не виждам никъде тук нещо за спиид камера
          Помагай

Поздрави

Коментар

Първо някой трябва да ги качи там за да ги има. Иначе камерите са тук:

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
              Първо някой трябва да ги качи там за да ги има. Иначе камерите са тук:
              Разбрах
              Благодаря ти
              Но не виждам от всички неща , кое е за спиид камерите

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Vladek Преглед на мнение
                Разбрах
                Благодаря ти
                Но не виждам от всички неща , кое е за спиид камерите

Поздрави
                май те мързи да четеш. темата,която ти е дал Милстан се казва спид камери. просто я прочети
                последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                  май те мързи да четеш. темата,която ти е дал Милстан се казва спид камери. просто я прочети
                  Да ти кажа честно не ме мързи
                  Можеби не успявам да открия това което ме интересува
                  Вероятно опитът ми е твърде малък, а твоята квалификация към мен твърде тежка
                  Като не си от мързеливите, пусни линка и посочи за какво става въпрос
                  По този начин изобщо не ми помагаш
                  Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
                  Просто не мисля да посветя остатъка от живота си в безмислено ровене и четене на този форум за да открия някъде .....спиид камери
                  Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум
                  Ако ще помагаш, помагай и не ми давай квалификации ........"май" или ........"юни"
                  Много ти благодаря за помоща
                  Поздрави

Коментар

Да ти кажа честно не ме мързи
                    Можеби не успявам да открия това което ме интересува
                    Вероятно опитът ми е твърде малък, а твоята квалификация към мен твърде тежка
                    Като не си от мързеливите, пусни линка и посочи за какво става въпрос
                    По този начин изобщо не ми помагаш
                    Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
                    Просто не мисля да посветя остатъка от живота си в безмислено ровене и четене на този форум за да открия някъде .....спиид камери
                    Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум
                    Ако ще помагаш, помагай и не ми давай квалификации ........"май" или ........"юни"
                    Много ти благодаря за помоща
                    Поздрави
                    Явно те МЪРЗИ след като си написал по горното, ама от готованци които влизат тук за да получат "смляна" информация без да ги интересува, че някой е вложил труд за да я систематизира и трябва просто да ползва търсачката. Заради такива индивиди доста стойностни хора спряха да пишат

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      Явно те МЪРЗИ след като си написал по горното, ама от готованци които влизат тук за да получат "смляна" информация без да ги интересува, че някой е вложил труд за да я систематизира и трябва просто да ползва търсачката. Заради такива индивиди доста стойностни хора спряха да пишат
                      И на теб ти благодаря
                      Поздрави

Коментар

... Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
                        Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум ...
                        След такива изявления, немалко хора съвсем заслужено ще те сложат в списъка си на нахални готованци, които не заслужават никаква помощ!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Едно време когато нямаше форуми и нямаше от къде да се намери каквато и да е информация беше много кофти. Сега има форуми и информацията е на едно "Търсене" разстояние, но на някой хора и това им е далече.

В интерес на истината vladek може и да не го мързи, но просто да не иска (или да не може) да учи нови неща като "търсене" освен ако евентуално някой лично не му покаже колко елементарно е в същност. Познавам много такива хора. Не всеки може да захване нещо ново и да го научи от книга или help-пове, дори и нещо което е толкова елементарно за нас "компютърните спецове".

Коментар

Много съм ви благодарен момчета
                            За това време, докато ме оплюхте,можеше да ми покажете къде са тия тъпи камери и отдавна вече (два-три дни)да ви питам за други неща свъзани с тази материя, така щото да науча нещо и впоследствие да го споделя с други "готованци"
                            Нормално е да съм тъпичък в тази дисциплина защото съм скорошен консуматор на вашият продукт и още по-нормално е да питам вас-създателите на продукта за неща свързани с него
                            Естествено че не съм "компютърен спец" с тези файлове и разширението им защото никога не ми се е налагало да работя с тях
                            Просто професията ми е друга и създавам друг тип продукти
                            Иначе би било просто идиотско(създателите да питат консуматорите)
                            Камерите ги намерих но не с вашата помощ

Поздрави

Коментар

Темата е изчерпана и я заключвам.

На потребителя Vladek пожелаваме приятно прекарване в другите форуми където дават смляна информация отново и отново и приемат заповеди и псувни ако не побързат. Ако има такива форуми.

Междувременно ще го запомним с добро и ще запазим за него нежния спомен от посления път когато ни каза "обичам ви"

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2&postcount=18
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X