извинявайте за може би тъпия въпрос- но откъде мога да изтегля "POI" за България За nuvi 760

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

POI

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

- 

последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
 Коментар
- 

До: POI

Разгледай тук http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=216Първоначално публикуван от nikolain Преглед на мнениеизвинявайте за може би тъпия въпрос- но откъде мога да изтегля "POI" за България За nuvi 760
 Коментар
- 

Не виждам никъде тук нещо за спиид камераПървоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
 Помагай

Поздрави
 Коментар
- 

Първо някой трябва да ги качи там за да ги има. Иначе камерите са тук:
 http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733
 Коментар
- 

РазбрахПървоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеПърво някой трябва да ги качи там за да ги има. Иначе камерите са тук:
 http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733
 Благодаря ти
 Но не виждам от всички неща , кое е за спиид камерите

Поздрави
 Коментар
- 

май те мързи да четеш. темата,която ти е дал Милстан се казва спид камери. просто я прочетиПървоначално публикуван от Vladek Преглед на мнениеРазбрах
 Благодаря ти
 Но не виждам от всички неща , кое е за спиид камерите

Поздравипоследна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
 Коментар
- 

Да ти кажа честно не ме мързиПървоначално публикуван от gadev Преглед на мнениемай те мързи да четеш. темата,която ти е дал Милстан се казва спид камери. просто я прочети
 Можеби не успявам да открия това което ме интересува
 Вероятно опитът ми е твърде малък, а твоята квалификация към мен твърде тежка
 Като не си от мързеливите, пусни линка и посочи за какво става въпрос
 По този начин изобщо не ми помагаш
 Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
 Просто не мисля да посветя остатъка от живота си в безмислено ровене и четене на този форум за да открия някъде .....спиид камери
 Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум
 Ако ще помагаш, помагай и не ми давай квалификации ........"май" или ........"юни"
 Много ти благодаря за помоща
 Поздрави
 Коментар
- 

Явно те МЪРЗИ след като си написал по горното, ама от готованци които влизат тук за да получат "смляна" информация без да ги интересува, че някой е вложил труд за да я систематизира и трябва просто да ползва търсачката. Заради такива индивиди доста стойностни хора спряха да пишатПървоначално публикуван от Vladek Преглед на мнениеДа ти кажа честно не ме мързи
 Можеби не успявам да открия това което ме интересува
 Вероятно опитът ми е твърде малък, а твоята квалификация към мен твърде тежка
 Като не си от мързеливите, пусни линка и посочи за какво става въпрос
 По този начин изобщо не ми помагаш
 Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
 Просто не мисля да посветя остатъка от живота си в безмислено ровене и четене на този форум за да открия някъде .....спиид камери
 Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум
 Ако ще помагаш, помагай и не ми давай квалификации ........"май" или ........"юни"
 Много ти благодаря за помоща
 Поздрави  
 Коментар
- 

И на теб ти благодаряПървоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеЯвно те МЪРЗИ след като си написал по горното, ама от готованци които влизат тук за да получат "смляна" информация без да ги интересува, че някой е вложил труд за да я систематизира и трябва просто да ползва търсачката. Заради такива индивиди доста стойностни хора спряха да пишат 
 Поздрави
 Коментар
- 

След такива изявления, немалко хора съвсем заслужено ще те сложат в списъка си на нахални готованци, които не заслужават никаква помощ!Първоначално публикуван от Vladek Преглед на мнение... Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
 Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум ... Ние не сме неутрални! Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

Едно време когато нямаше форуми и нямаше от къде да се намери каквато и да е информация беше много кофти. Сега има форуми и информацията е на едно "Търсене" разстояние, но на някой хора и това им е далече.

В интерес на истината vladek може и да не го мързи, но просто да не иска (или да не може) да учи нови неща като "търсене" освен ако евентуално някой лично не му покаже колко елементарно е в същност. Познавам много такива хора. Не всеки може да захване нещо ново и да го научи от книга или help-пове, дори и нещо което е толкова елементарно за нас "компютърните спецове".
 Коментар
- 

Много съм ви благодарен момчета
 За това време, докато ме оплюхте,можеше да ми покажете къде са тия тъпи камери и отдавна вече (два-три дни)да ви питам за други неща свъзани с тази материя, така щото да науча нещо и впоследствие да го споделя с други "готованци"
 Нормално е да съм тъпичък в тази дисциплина защото съм скорошен консуматор на вашият продукт и още по-нормално е да питам вас-създателите на продукта за неща свързани с него
 Естествено че не съм "компютърен спец" с тези файлове и разширението им защото никога не ми се е налагало да работя с тях
 Просто професията ми е друга и създавам друг тип продукти
 Иначе би било просто идиотско(създателите да питат консуматорите)
 Камерите ги намерих но не с вашата помощ

Поздрави
 Коментар
- 

Темата е изчерпана и я заключвам.

На потребителя Vladek пожелаваме приятно прекарване в другите форуми където дават смляна информация отново и отново и приемат заповеди и псувни ако не побързат. Ако има такива форуми.

Междувременно ще го запомним с добро и ще запазим за него нежния спомен от посления път когато ни каза "обичам ви" 

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2&postcount=18Издъних се на Тюринг теста
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар