извинявайте за може би тъпия въпрос- но откъде мога да изтегля "POI" за България За nuvi 760
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
POI
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
Коментар
-
До: POI
Първоначално публикуван от nikolain Преглед на мнениеизвинявайте за може би тъпия въпрос- но откъде мога да изтегля "POI" за България За nuvi 760
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
Помагай
Поздрави
Коментар
-
Първо някой трябва да ги качи там за да ги има. Иначе камерите са тук:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733
Коментар
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеПърво някой трябва да ги качи там за да ги има. Иначе камерите са тук:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32733
Благодаря ти
Но не виждам от всички неща , кое е за спиид камерите
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladek Преглед на мнениеРазбрах
Благодаря ти
Но не виждам от всички неща , кое е за спиид камерите
Поздравипоследна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
Коментар
-
Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнениемай те мързи да четеш. темата,която ти е дал Милстан се казва спид камери. просто я прочети
Можеби не успявам да открия това което ме интересува
Вероятно опитът ми е твърде малък, а твоята квалификация към мен твърде тежка
Като не си от мързеливите, пусни линка и посочи за какво става въпрос
По този начин изобщо не ми помагаш
Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
Просто не мисля да посветя остатъка от живота си в безмислено ровене и четене на този форум за да открия някъде .....спиид камери
Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум
Ако ще помагаш, помагай и не ми давай квалификации ........"май" или ........"юни"
Много ти благодаря за помоща
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladek Преглед на мнениеДа ти кажа честно не ме мързи
Можеби не успявам да открия това което ме интересува
Вероятно опитът ми е твърде малък, а твоята квалификация към мен твърде тежка
Като не си от мързеливите, пусни линка и посочи за какво става въпрос
По този начин изобщо не ми помагаш
Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
Просто не мисля да посветя остатъка от живота си в безмислено ровене и четене на този форум за да открия някъде .....спиид камери
Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум
Ако ще помагаш, помагай и не ми давай квалификации ........"май" или ........"юни"
Много ти благодаря за помоща
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеЯвно те МЪРЗИ след като си написал по горното, ама от готованци които влизат тук за да получат "смляна" информация без да ги интересува, че някой е вложил труд за да я систематизира и трябва просто да ползва търсачката. Заради такива индивиди доста стойностни хора спряха да пишат
Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladek Преглед на мнение... Да ти кажа честно - никъкво намерение нямам да чета целият този форум и с години да търся нещо, което с твоя помощ мога да открия по-бързо
Вероятно разбираш,че си имам и други по-полезни и жизнено важни занимания освен този форум ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Едно време когато нямаше форуми и нямаше от къде да се намери каквато и да е информация беше много кофти. Сега има форуми и информацията е на едно "Търсене" разстояние, но на някой хора и това им е далече.
В интерес на истината vladek може и да не го мързи, но просто да не иска (или да не може) да учи нови неща като "търсене" освен ако евентуално някой лично не му покаже колко елементарно е в същност. Познавам много такива хора. Не всеки може да захване нещо ново и да го научи от книга или help-пове, дори и нещо което е толкова елементарно за нас "компютърните спецове".
Коментар
-
Много съм ви благодарен момчета
За това време, докато ме оплюхте,можеше да ми покажете къде са тия тъпи камери и отдавна вече (два-три дни)да ви питам за други неща свъзани с тази материя, така щото да науча нещо и впоследствие да го споделя с други "готованци"
Нормално е да съм тъпичък в тази дисциплина защото съм скорошен консуматор на вашият продукт и още по-нормално е да питам вас-създателите на продукта за неща свързани с него
Естествено че не съм "компютърен спец" с тези файлове и разширението им защото никога не ми се е налагало да работя с тях
Просто професията ми е друга и създавам друг тип продукти
Иначе би било просто идиотско(създателите да питат консуматорите)
Камерите ги намерих но не с вашата помощ
Поздрави
Коментар
-
Темата е изчерпана и я заключвам.
На потребителя Vladek пожелаваме приятно прекарване в другите форуми където дават смляна информация отново и отново и приемат заповеди и псувни ако не побързат. Ако има такива форуми.
Междувременно ще го запомним с добро и ще запазим за него нежния спомен от посления път когато ни каза "обичам ви"
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2&postcount=18Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар