Колеги, дайте акъл - вчера карам по пътя Нова Загора - Бургас - на два-три пъти GPS-a се опита да ме изхвърли от него като ми дава алтернативни маршрути през нек'ви села. Nuvi-то ми е с настройка най-бърз маршрут и AVOIDANCES само unpaved roads. Дали има и някакви други настройки за приоритет на маршрутите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Може би" проблем с Nuvi 350
Свий
X
-
До: "Може би" проблем с Nuvi 350
Провери дали не ти е кликната City Navigator. Ако е активна, тя е с преимущество пред OFRM.
Виждаш ли на картата пътя по който искаш да продължиш ?
Провери пак дали настойката ти е само за "най бърз път".
Ако нищо от горните неща не върши работа, кажи на кои точно места иска да те извади от главния път.
И коя версия на OFRM имаш качена.
Аз често минавам оттам, нямам оплаквания.
-
Да, активна ми е City Navigator 2008. Трябва ли да я изключа? Иначе съм с версия 4.5 на OFRM.Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнениеПровери дали не ти е кликната City Navigator. Ако е активна, тя е с преимущество пред OFRM.
Виждаш ли на картата пътя по който искаш да продължиш ?
Провери пак дали настойката ти е само за "най бърз път".
Ако нищо от горните неща не върши работа, кажи на кои точно места иска да те извади от главния път.
И коя версия на OFRM имаш качена.
Аз често минавам оттам, нямам оплаквания.
Коментар
-
Изключвай , да сега си се движил по нея.Първоначално публикуван от rssn Преглед на мнениеДа, активна ми е City Navigator 2008. Трябва ли да я изключа? Иначе съм с версия 4.5 на OFRM.
Коментар
-
Ха - това не го знаехме като проблем!
Дали е само с Nüvi 350??? Някой наблюдавал ли е този проблем с 200 и 700 серийте?
Благодаря за информацията.OFRM Team
Отдел за Борба с Организираните Клиенти
Коментар
-
Проблема е при всички Гармини.Първоначално публикуван от OFRM_Team Преглед на мнениеХа - това не го знаехме като проблем!
Дали е само с Nüvi 350??? Някой наблюдавал ли е този проблем с 200 и 700 серийте?
Благодаря за информацията.
Коментар
-
Не знам дали е решен, не съм карал по направлението след това, но съм точно с версия 4.5. И двете карти(и Сити Навигатора) са инсталирани в апарата.Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнениеКойто отваря темата обяснява, че е с НУВИ 350 и има качена точно ОФРМ 4.50.
Останах с впечатление, че проблема му е решен след като е изключил Сити Навигатора.
Тази вечер ще симулирам едно маршрутче, да видим какво ще ми даде.
Коментар
-
"Може би", понеже доста време беше включен (12 часа) и на два пъти сменях картите - гръцка-европейска-българска да е дал някакъв бъг, сега си работи нормално, изчертава правилно маршрута и не се опитва да ме метне през някой "по-бърз" маршрутПървоначално публикуван от rssn Преглед на мнениеНе знам дали е решен, не съм карал по направлението след това, но съм точно с версия 4.5. И двете карти(и Сити Навигатора) са инсталирани в апарата.
Тази вечер ще симулирам едно маршрутче, да видим какво ще ми даде.
Коментар
-
Аз лично не държа повече от една карта активирана. Така си избягвам усложнения от всякакъв характер. Изключение правя само когато двете карти не се припокриват една с друга и са съединени за рутиране - тогава не създават проблеми ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар