Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд карта на кирилица

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Офроуд карта на кирилица

    Здравейте искам да питам някой има ли карта на българия инсталационна версия 4.50 за мапсорс на кирилица аз имам закупена версия 4.40 на диск и я ъпдейтнах за 4.50 но ми е на латиница и искам да питам тея дисковите версии само на латиница ли са или аз нещо немога да се спавя, при инсталацията му давам на български да се инсталва ама пак ми е на кирилица. Мерси предварително на отзовалите се.

  • #2
    До: Офроуд карта на кирилица

    Здравей колега! Доколкото имам инфо версията на ОФРМ компилирана с НЕгарминския компилатор е само на латиница. Аз също бях закупил такава. След доста дълго коментиране и преговори тук екипа на ОФРМ се смили над нас и измислиха варианта да си доплатим и да ни изпратят на SD-карта инсталирана картата компилирана с гарминския софтуер има версията и на кирилица. Обърни се към и-мейла за поддръжка ако решиш да ползваш тази карта. Според мен лично си заслужава. Доста по точна е, с по малко грешки при рутирането и най вече много бърза при преизчисляването при отклонение от маршрута, което е голям плюс.При ъпдейта получаваш и кирилска и латинска версия.

    Коментар


    • #3
      До: Офроуд карта на кирилица

      Имаме планове да пуснем OFRM Geotrade и на CD, т.е. ще има и вариянт на кирилица към края на годината. Преговаряме с гармин за по добри условия, защото с моментните ще излезе доста солено.
      OFRM Team
      Отдел за Борба с Организираните Клиенти

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X