Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте,
    Може би бъркам мястото за въпроса си, надявам се да ми помогнете, или дадете линк. Закупих си Garmin Nuvi 760T преди 3 дни от "Take" - Видин. Пристигна с инсталирани карти EU i BG - OFRM 4.50 на неговата памет.По телефона ми искаха имейл за да получавам обновления. Някъде във форума бях прочел, че аз трябва да си регистрирам картата. От Видин ме увериха, че те ще се погрижат за това. Аз обаче съм объркан - така ли е, или трябва да побързам аз да се регистрирам. А трябва ли да правя нещо подобно за Европейската карта? До сега рових във форума, не попаднах на това, което ме интересува. Моля за съветите ви, както и напътствия. Понеже са празнични (почивни) дни, пиша тук. Благодаря предварително и Христос Воскресе на всички с най-добри пожелания.

До: Регистрация

За да получавате обновления на тази карта (за период от една година) моля изпратете e-mail на:

karta маймунка offroad тире bulgaria точка com

със следните данни: сериен номер на картата (който се намира в вътрешната памет на устройството във файл serial.txt); име и фамилия, град; телефон за връзка; e-mail; модел GPS
    Последно редактирано от Yaro; 27-04-08, 23:45.

Коментар

Благодаря много - сега вече е ясно. Щенаправя всичко което трябва да се направи. Пожелания за хубажи празнични дни.

Коментар

Искам да попитам къде по точно се влиза в менюто на GPS-а за да се отвори файла serial.txt , защото закупих уреда преди няколко дни и все още не съм го регистрирал ?

Коментар

файла serial.txt можеш да го видиш не от менюто на ГПС а след като го свържеш с компютъра или сложиш картата в четеца за карти

Коментар

Първоначално публикуван от dargon Преглед на мнение
            Искам да попитам къде по точно се влиза в менюто на GPS-а за да се отвори файла serial.txt , защото закупих уреда преди няколко дни и все още не съм го регистрирал ?
            Не се влиза от менюто, а като закачиш GPS-А към компа.

Коментар

Първоначално публикуван от arba Преглед на мнение
              Не се влиза от менюто, а като закачиш GPS-А към компа.
              А от къде мога да си закупя USB кабел ?

Коментар

от всеки един магазин за фотоапарати, дигитални камери, джи ес ем-и и тем подобни

Коментар

Първоначално публикуван от Johnny81 Преглед на мнение
                  от всеки един магазин за фотоапарати, дигитални камери, джи ес ем-и и тем подобни
                  Много ти благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X