Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем!

    Здравейте на всички!
    От скоро имам GPS Garmin Nuvi 200.. Купен е от Италия и нямаше карта за България..Като за начало му качих BGTopomaps, но в приемника като държава ми излиза Гърция и не мога да търся по картата.Иначе самата карта я виждам..

    А другия ми въпрос е дали мога да си взема евентуално навигационната карта, която се предлага тук и от къде! И каква е разликата между BgTopomaps и OFRM?

    Предварително се извинявам ако не съм уцелил раздела или е писано по тази тема, но има адски много информация, а нямам времето да я прегледам!

  • #2
    До: Проблем!

    И аз съм много пресен в навигацията, но въпреки всичко съм прехвърлил почти целият форум за да получа отговори на моите въпроси. Успех

    Коментар


    • #3
      До: Проблем!

      bgtopomaps не е маршрутизираща карта и по нея няма да те води по пътя. Миля че има и проблем със търсенето с по новите гармини като нюви, зумо и пр. Картата може да си я купите в повечето вериги като Метро, Техномаркет, Технополис, Германос и др. Ако желаете може и да си я купите директно от нас. Пуснете ми лично съобщение с адреса ви и ще ви я изпратим по куриер с наложен платеж. Може и да ви я инсталираме в магазина ни в София, ул. Ген Гурко 45 - магазин за компютри Лидер Технолоджи.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X