Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFRM Geotrade 5.60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFRM Geotrade 5.60

Дребна, ама важна корекция: добавете POI "Проходът на Републиката", защото в момента е достъпен само под името "Хаинбоаз".
    Петър Събев

Коментар

Първоначално публикуван от bobyper Преглед на мнение
      На изхода на Бургас към Созопол,последният светофар дето беше, кръстовището за гр. Средец. Сега вече е кръгово.
      Да, така е, но това е временно решение докато построят естакадата за директното направление Бургас - Созопол. Кръгът ще обслужва другите две направления.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Здравейте,
        Тук ли е мястото да се пращат корекции или само се дискутират? Имам възможност и аз от време на време да помагам.

Коментар

Първоначално публикуван от vencifcl Преглед на мнение
          Здравейте,
          Тук ли е мястото да се пращат корекции или само се дискутират? Имам възможност и аз от време на време да помагам.
          Най-добре на имейла на момчетата - info (маймуняк) karta.bg
          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Има ли шанс скоро да излезе новата версия.

Коментар

Голям зор виждаме с JCV-тата. Много обработка много нещо. Малко ще се забави версията.

Коментар

Няма значение, важното да стане.

Коментар

Здравейте, искам дам едно уточнение относно един път, който съществува на картите на националната пътна мрежа, но на практика го няма.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Shot.jpg
Прегледи:1
Размер:83.3 КБ
ID:5289927

Този път е проходим от всякакви превозни средства в отрязъка Поточарка до разклона за Стари чал.От този разклон до село Бойник (Юрпек както му викат в онзи край) е проходим за ЗИЛ-131,Урал или верижна техника и то само ако няма много паднали дървета, като беше през лятото на 2010 година, когато се опитахме да стигнем до Бойник с джипове.
                  Значи от точка с географски координати северна ширина 41.594087° , източна дължина 25.644289° до точка с координати
                  северна ширина 41.587212° , източна дължина 25.594772° пътя е проходим с подготвен джип, от втората точка до село Бойник е много трудно проходим поради това, че е тесен, постоянно заблатен поради отичащи се води от склоновете и многото паднали дървета.
                  На нас ни се наложи да го минем пеша.Не можахме да се справим с падналите дървета и върнахме колите на втората точка.В Гугъл Ърт има две мои снимки от втората точка - беседка и кладенец.Според мен пътя е труднопроходим дори и през лятото, съдейки по хартиените карти на националната пътна мрежа обаче до там сякаш води стар асфалтов път.За мен този път е проходим пеша или на кон.
                  В село Бойник има само един жител, който се занимава със скотовъдство.Интереса ми към това място беше продиктуван от факта, че баща ми е роден в село Дарец, което през 1955 г. попада в чашата на язовир Студен кладенец, и като дете с баща си( моя покоен дядо) е обикалял тези места.
                  Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Гпс карта на абсолютно цяла България има ли? Имам предвид на всички градове, защото на Банско няма._На Копривщица няма
                    Последно редактирано от Pacific; 09-07-11, 00:05.

Коментар

Още я правят, не видя ли какво са написали.
                      Ако в тази версия не се появи Банско, ще чакаш другата

Коментар

Може ли да промените статута на пътя, който директно влиза в Гоце Делчев, на основен. Nuvi-то винаги иска да ме прекара през кръговото, но на практика всички ползваме прекия път. Мисля, че преди си беше в жълто. Не знам защо сте го променили на сив?!

Коментар

@ nwm
                          А к'во пра'им ако пътуваме за Долен. Чрез влизане в Гоце-то ли !?
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от regreg Преглед на мнение
                            Гпс карта на абсолютно цяла България има ли? Имам предвид на всички градове, защото на Банско няма. На Копривщица няма
                            Във версия 5.50 на карта OFRM Geotrade има въведени улиците във всички градове в България, включително и в тези, изброени от Вас. Данни за покритието на картата можете да намерите в нашия уебсайт на тази страница.
                            OFRM Team
                            Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                              @ nwm
                              А к'во пра'им ако пътуваме за Долен. Чрез влизане в Гоце-то ли !?
                              Хм, не разбирам, какво общо има Долен с моето мнение?! Тази отсечка свързва само основния път от Банско към Гоце Делчев и обратно. Всички останали за Крибул, Ореше, Фъргово, Жижево и т.н. ще си рутират през кръговото.

Коментар

Хайде честито на 1-вит тестове с Junction View!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:50496.png
Прегледи:2
Размер:219.7 КБ
ID:5290676

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X