Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Физикогеографска карта на България в National Geographic

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Физикогеографска карта на България в National Geographic

    Здравейте . Надявам се да не прозвучи като реклама, не съм обвързан по никакъв начин с NG България. Та в последният брой на списанието има физикогеографска карта на България. В последно време хартиените карти са на изчезване, но това си заслужава. Голяма и красива е, а от другата й страна има списък с хижи в България - телефонни номера, координати, надморска височина и тн. Има и още полезна информация като 40 планини и най-високите им върхове, крайните точки на България, дължината на границите, природните и национални паркове както и обща информация за родината ни - средни температури, площ и други. В следващите броеве ще излязат още "200 популярни религиозни обекти в България" и през Май - Туристическа карта на Гърция и Западна Турция . Може с Garmin да е по-удобно, но друго си е хартията .

  • #2
    До: Физикогеографска карта на България в National Geographic

    Полезна информация А дали е възможно да се намери и в електронен вид?

    Коментар


    • #3
      До: Физикогеографска карта на България в National Geographic

      Ами на картата пише www.datamap-bg.com, така че сигурно е от там .

      Коментар


      • #4
        До: Физикогеографска карта на България в National Geographic

        Мен ако питате не си заслужава. Лично тая карта не съм я виждал, обаче преди около година имаше 4 броя ΝG съответно с пътна карта, едиколкоси културни и туристически обекта, и другите 2 не ги помня по простата причина че са в кашон "непотребни". Перфектно го докарваха до "схема" ама за карта неможеше и да се говори, на всичкото отгоре и 4те бяха в различен мащаб, който беше и нещо от рода на 1:51163542... Мисля, че и те бяха на DataMap (80%, а ако греша ще ме прощават), с две думи почти сащата карта като тея дето продават на всяка бутка за вестници, ама минимизирана от към разходи

        ПП: Да не се обиди някой имащ взаимоотношения с въпросната DataMap не казвам, че немогат да направят карта, ама като за безплатно приложение в списание толкова...явно и толкова им се е откъснало от джоба на NG да платят.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X