Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe & North America NT 2011.10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Garmin City Navigator Europe & North America NT 2011.10

Изтеглих 3те файла и ги сложих в флашката на Garmin 765

G:\Garmin\gmap3d.img
    G:\Garmin\GMAPSUPP.IMG
    G:\Garmin\JCV\D1281050A.JCV

Сега когато отида на Map Info ми дава картата но не и 3D view-тата

Как да си подкарам 3D view може ли малко помощ моля

Мерси предварително!

Коментар

А на вътрешната памет пробвал ли си?

Коментар

На вътрешната не бях пробвал защото там ми беше картата на северна америка която си дойде заедно с Garmin-а. За нея си излизаше 3D data в Settings>>Map>>Map info

Сега пробвах да сложа файла gmap3d.img в вътрешната памет и СТАНА!

Сега следващите въпроси:

1. Защо когато файла е на картата не става, това нормално ли е?
        2. Как да сложа 2та файла с 3D дата заедно, след като и 2та са с еднакво име и трябва да стоят в една и съща директория

Коментар

Ееее най-после стана, значи ето какво разбрах:

Файла може да стои на външната карта но трябва да се преименува на gmap3d1.img защото вече има файл gmap3d.img и той се намира на вътрешната памет.

След като преименувах файла на външната карта сега ми се показва 3D data но е обединена, за Европа и Северна Америка е заедно, но това за мен не е проблем. 3d сградите се показват, разгледах как изглежда париж на Garmin-а.

Ето как изглежда Map info-то:

Коментар

От: До: Garmin City Navigator Europe & North America NT 2011.10

Първоначално публикуван от jujo_si Преглед на мнение
            Изтеглих 3те файла и ги сложих в флашката на Garmin 765

G:\Garmin\gmap3d.img
            G:\Garmin\GMAPSUPP.IMG
            G:\Garmin\JCV\D1281050A.JCV

Сега когато отида на Map Info ми дава картата но не и 3D view-тата

Как да си подкарам 3D view може ли малко помощ моля
            На SD картата може да работи само gmapsupp.img. Всичко останало трябва да бъде вътре в апарата Гармин.

gmap3d.img файла се слага в апарата Гармин въвъ фолдър Garmin, (там където се намират базисната карта, gmapprom.img и gmapsupp.img). При което ще тръгнат триизмерните обекти, където ги има. При мен се наложи да отключа и този файл. При някои - не се налагало... Тук внимавай, ако ще слагаш и картата gmspupp.img, понеже има вероятност да изтриеш друга карта, която има същото име на файла. Може и да няма - де да знам какво има в апаратчето ти...

D1281050A.JCV файла се слага пак в апарата Гармин - през фолдер Гармин във фолдър JCV. И това е всичко. Тръгва и асистирането.
            Успех!!!
            Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Добре, прочетох всичко, но имам въпрос-как да сложа или инсталирам City Navigator Europe NT 2011.10 в моето нуви 255W, като в него се намира предходната версия на същата карта 2010.10 и нямам свободна памет???Страх ме е да не изтрия нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от Johnny67 Преглед на мнение
                Добре, прочетох всичко, но имам въпрос-как да сложа или инсталирам City Navigator Europe NT 2011.10 в моето нуви 255W, като в него се намира предходната версия на същата карта 2010.10 и нямам свободна памет???Страх ме е да не изтрия нещо...
                След като нямаш място, все нещо ще трябва да изтриеш. Или да използваш допълнителна SD карта.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Johnny67 Преглед на мнение
                  За всеки случай си копирай първо някъде картата от нуви-то и след това замени стария с новия файл. Ако не искаш да бъркаш в устройството, ползвай СД карта, както каза колегата Чавдар.
                  ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                  LZ1YBB

Коментар

Може да прозвучи малко непрофесионално но искам да попитам свалих и четирите файла от City Navigator Europe 2010.11 unlocked IMG , и кой от тях трябва да си сложа в Гармина или по някакъв начин трябва да ги обединя. Отново се извинявам за некомпетентността.
                    Последно редактирано от borbet; 25-06-10, 10:09.

Коментар

Така и направих, много благодаря за инфото.Купих си 4ГБ SD карта, копирах картата Garmin City Navigator Europe & North America NT 2011.10 вътре (естествено в папка Garmin), и захапа.СУПЕР!!! Още веднъж много благодаря.В Швейцария съм и излизам да я тествам веднага...

Коментар

Някой може ли точно да ми обясни за какво служи този файл-
                        D1281050A.JCV.rar Благодаря предварително

Коментар

От: Garmin City Navigator Europe & North America NT 2011.10

Колеги моля за помощ. Качих Garmin Navicity 2011.10 всичко е ок. С гармин 250 съм, т.е. на приятел е. Въпросът ми е той не е специалист и трудно работи с междинни точки, когато се даде да навигира от бг до германия, устройството казва, че няма достатъчно памет. Картата е сложена в SD4GB. Дайте съвет. Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от mirovas Преглед на мнение
                            ... когато се даде да навигира от бг до германия, устройството казва, че няма достатъчно памет ...
                            Съобщението по-скоро касае недостиг на оперативна памет за изчисляване на целия маршрут. Защо не опита да разбие маршрута на етапи?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Става само ако се разбие на етапи, но ако пътуваш за първи път е много трудно да се орентираш през кои държави да минеш. Преди нувито правеше цял маршрут, до където му стигне оперативната памет точно, а в края на маршрута пускаше една права линия до крайната точка и изписваше, че "информацията в края на маршрута ще бъде актуализирана". Тръгваш и никакъв проблем води си те и като се освободи опер. пам. от изминатия вече път напред всичко е актуализирано, караш и пееш. Не разбрах от по-новите версии на европейската карта или от ъпгрейта на софтуера ли се получи но сега начина е само с правене на няколко етапа, кофти работа.

Коментар

Задай му точка на 400-500 км и няма да има никакви проблеми. Все пак от Германия нали трябва да спира поне отвреме навреме.
                                Последно редактирано от Pacific; 17-08-10, 09:35.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X