Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на Гърция за Garmin - Auto drive Hellas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Търся подробна карта на Гърция ?

Може да сложиш ID на SD картата , който взимаш от сервизното меню. Но тогава картите трябва да лежат само на SD картата (естественно в папка Garmin), а не във вътрешната памет на уреда.

Може да ползваш и Unit ID на уреда, който е в "Гаечен Ключ > Настройки > Система > За системата". Тогава картите може да ги слагаш и в самия уред или на SD картата.

Коментар

Предимството ако ползваш ИД на СД-картата е , че така записан файла може да се ползва в различни Гармин-уреди без да се налага допълнително отключване , т.е. отключил си имг фаила към сд-картата , а не към гпс-а.

Коментар

Само не разбрах Милстан за кое сервизно меню говориш - аз ИД на СД вземам чрез ХТ в покет , и честно казано ми е малко тромаво. Да не би да има по-лесен начин ?

Коментар

"Сервизно меню..." се отнася само за уреди Garmin Nuvi. Иначе на покет си е пак в Menu > About.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            "Сервизно меню..." се отнася само за уреди Garmin Nuvi. Иначе на покет си е пак в Menu > About.
            А как се влиза в сервизното менюна гармина?

Коментар

И все пак не разбрах - има ли начин да се види ИД на СД картата през Нуви ?

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=220

Коментар

Tова не го знаех , БЛАГОДАРЯ, но ако имаш предвид часовника от трип-менюто , като вляза не мога да се ориентирам кое може да е СД ИД.

Коментар

При някои модели се натиска батерията , при други часовника. Като влезеш в сервизното меню натискаш два пъти NEXT и стигаш до третото подменю , което ти трябва.
                    Прикачени файлове

Коментар

Е , докога ще научавам нови неща от вас , благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
                        Когато качваш карта вътре в устройството и когато качваш карта на СД винаги ползвай ИД на устройството.
                        Благодаря, наистина с ID на устройството става, хем файла е на SD картата. А ID-то на SD картата явно няма как да се види от Garmin nuvi.
                        Излиза ми като карта, Auto Drive Hellas v1.30, но явно от тук БГ няма как да се пробва, понеже не е търсеща по градове.

Коментар

Първоначално публикуван от adrian_77 Преглед на мнение
                          Благодаря, наистина с ID на устройството става, хем файла е на SD картата. А ID-то на SD картата явно няма как да се види от Garmin nuvi.
                          Излиза ми като карта, Auto Drive Hellas v1.30, но явно от тук БГ няма как да се пробва, понеже не е търсеща по градове.
                          Търси си и по градове и по адреси ,пробвай като изключиш другите карти.Как се намира ID на картата е описано в пост 307.

Коментар

Първоначално публикуван от adrian_77 Преглед на мнение
                            ID на SD в Нувито се вижда така - пускаш апарата, СД-то е вътре в него, натискаш горе в дясно с палеца и не го махаш!!! - там при батерията и часовника... след малко си в тестовото меню... там с некст ще видиш и ид-то на сд-то!
                            Но защо ти е и аз не знам!!! Не прави такива неща, а си работи с ИД на уреда!!!

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
                              ID на SD в Нувито се вижда така - пускаш апарата, СД-то е вътре в него, натискаш горе в дясно с палеца и не го махаш!!! - там при батерията и часовника... след малко си в тестовото меню... там с некст ще видиш и ид-то на сд-то!
                              Но защо ти е и аз не знам!!! Не прави такива неща, а си работи с ИД на уреда!!!
                              Успях да го видя! Благодарности !!! И преди го пробвах по същият начин, ама нищо... Даже и сега от сумата и проби успях да влезна само 2-ва пъти, ама и един път ми беше достатъчно за да го видя и запиша ID-то на SD !

Първоначално публикуван от ivobang Преглед на мнение
                              Търси си и по градове и по адреси ,пробвай като изключиш другите карти.Как се намира ID на картата е описано в пост 307.
                              Изключвам ги другите карти, оставям само
                              Auto Drive (Hellas)
                              [1][1]Greece v 1.30 (Latin) (c) Skordilis-Geodata
                              След което отивам на Търсене , Адрес, Град-по букви и след което по букви не излиза, а излизат всичките градове само ако им дадеш, долу в дясно Готово, и започваш да ги прелистваш, но пък и на следващият етап пък улиците съответно не съвпадат и т.н. Клавиатурата я сменям на английски.
                              Извинявам се за утегчението и ако някой може нека помага. Благодаря

Коментар

Как качи гръцката карта - с директно копиране на .*img файла или през MapSource. Ако е през MapSource търсенето няма да работи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X