Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.30

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• City Navigator Europe NT discontinued
    Ако това е вярно CN Europe 2025.10 NT е последната версия на картата която Гармин предоставя в този формат, за напред остава само NTU но ми прави впечатление че и тя от доста време вече няма нова версия.

Коментар

• City Navigator Europe NTU 2026.10 преди две седмици се е появила.

Коментар

• Някой може ли да ми даде .img само за България трябва ми за едно старо Nuvi 205 на приятел. Преди години съм си я извличал обаче в момента изобщо не мога да се сетя как се правеше, някаква информация как ставаше пак ще ми е полезна.

Коментар

• Може, но ще е от NT варианта последния.
          Ще ти пратя линк.
          Nothing comes from nothing...

Коментар

• От 28 май е налична City Navigator Europe NTU 2026.20

Коментар

• От 15 октомври е налична City Navigator Europe NTU 2026.30

Коментар

• Изтървал съм някой неща за картата на Европа и нейните ъпдейти, които са в сила от началото на тази година.
                1. Вече няма ъпдейт на отделни държави и група държави, а от 2026.10 получавате ъпдейт на цяла Европа без да доплащате.
                Сега има само 3 варианта за ъпдейт доколкото схванах: Велкобритания + Ирландия, Южна Европа, който като гледам включва всичко от линията на северното крайбрежие на Полша, Германия, Дания, Холандия, Белгия и Франция (граничещи с Балтийско и Северно море) на юг и разбира се цялата Европа. Вижте линка, който ще ви даде по ясна представа (най-долу са опциите за ъпдейт): https://support.garmin.com/en-US/?fa...F91VrNEPsreYN7
                2. NT варианта на Европа май са го прекратили и де факто последната NT версия ще е 2025.10. Явно стандартните 10 години за поддръжка от производството на модели навигации ползващи този универсален вариант на картата са минали... Не можах да намеря официално известие за прекратяване, но четох някъде из форумите, че са питали съпорта на Гармин и от там са им отговорили, че това ще е то...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X