Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.30

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2017.10/2017.10

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Хайде и аз да питам Знаещите! Имам едно старичко нюви 3590 LMT отдавна европейската карта не се събира във вътрешната му памет и аз я инсталирах на СД карта, НО сега като се опитвам да инсталирам новата версия тази опция е Изчезнала от Гармин Експрес-а - СД картата се вижда като отделно устройство и се започва ма регистрирай го.....
    Та на въпроса как да си инсталирам официално новата карта?
    GARMIN Express прави сам проверка на коя памет ще се събере картата и предупреждава. Аз имам същото nuvi и вече няколко поредни версии Express-a си я слага автоматично на SD-картата.

Коментар

Да стига да има място, направо си я инсталира, не се регистрира нищо, давай само нататък,ако те пита и не на другите работи , после продължава и тва е.

Коментар

Първоначално публикуван от VANK Преглед на мнение
        Изтеглих Garmin City Navigator Europe 2017.10 . Как мога от нея да си генерирам примерно карти на 1 или 2 държави и да ги запиша на диска в xxx.img файл. Мисля, че съм го срещал някъде, но сега не мога да го намеря.
        Някой може ли да обясни? Благодаря.
        Изтегляш си версията за Мапсорс. От нея си маркираш избраните държави и стават нещата.
        Ако не можеш да я намериш, ще ти пратя линк за торент на лично.
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
          Изтегляш си версията за Мапсорс. От нея си маркираш избраните държави и стават нещата.
          Ако не можеш да я намериш, ще ти пратя линк за торент на лично.
          Благодаря, изтеглих MapSource_6.16.3 (по-нова не намерих) и станаха нещата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от wscientist Преглед на мнение
            GARMIN Express прави сам проверка на коя памет ще се събере картата и предупреждава. Аз имам същото nuvi и вече няколко поредни версии Express-a си я слага автоматично на SD-картата.
            Имате грешка. В момента имам 14 ГБ свободни на СД картата , Но експреса ми вади:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:express.jpg
Прегледи:1
Размер:54.3 КБ
ID:5722551

И по никакъв начин не ми дава да избера да инсталира на картата

Коментар

Тоя номер Експреса ми го е правил. Май му сложих друга форматирана и празна SD карта и ми инсталира картата.

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                Тоя номер Експреса ми го е правил. Май му сложих друга форматирана и празна SD карта и ми инсталира картата.
                Ще пробвам и ще пиша, Благодаря.

Коментар

Oправих се накрая:
                  Форматирането на картата не помогна, помогна изтриването на половината .system директория на машинката и чак тогава разпозна картата и инсталира европейската карта на нея.
                  Благодаря за съветите

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Oправих се накрая:
                    Форматирането на картата не помогна, помогна изтриването на половината .system директория на машинката и чак тогава разпозна картата и инсталира европейската карта на нея.
                    Благодаря за съветите
                    Благодаря, че сподели как си решил проблема.
                    Алекс, то тази директория трябва да се почиства редовно, защото обикновено ****.asr файловете се множат. При инсталирането на новата карта, старите asr файлове най-често остават и се слагат и новите. А тези файлове са доста големички и с времето...... Поне при мен така става.

Коментар

Колеги,
                      Понеже са свалили линковете за сваляне на картите от сайта gpspower, може ли някои да ми помогне с карти за България и Гърция (отключени).
                      Налага ми се да пътувам в края на седмицата. GPS_a ми е nuvi 1490.

Коментар

Първоначално публикуван от mibonly Преглед на мнение
                        Колеги,
                        Понеже са свалили линковете за сваляне на картите от сайта gpspower, може ли някои да ми помогне с карти за България и Гърция (отключени).
                        Налага ми се да пътувам в края на седмицата. GPS_a ми е nuvi 1490.
                        www.karta.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          как не се сетих!

Коментар

На така поставен въпрос в този Форум ще получиш само такъв отговор. Аз, като модератор, гарантирам това.

Едновременно наготово и безплатно няма.

Коментар

При мен на nuvi 3590 с 2017.20 не се инсталира DEM файл. Старият беше изтрит, но нова версия няма...

Коментар

Първоначално публикуван от wscientist Преглед на мнение
                                При мен на nuvi 3590 с 2017.20 не се инсталира DEM файл. Старият беше изтрит, но нова версия няма...
                                Ако ти трябва някой от изтритите файлове - кажи, имам същото устройство

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X